Bosch eBike Systems leter etter to kandidater til det de kaller for «Verdens lengste sommerferie».

Bosch eBike Systems og JCP PRAD frister med «Norges lengste sommerferie»

– Hvis det er noen kreatørpar der ute som ikke har lagt planer for sommeren enda, er det bare å søke.

Publisert Sist oppdatert

– Sammen med Bosch eBike Systems leter vi etter to kandidater til «Norges lengste sommerferie». De utvalgte får i oppgave å sykle Norge på langs i juli, fra Nordkapp til Lindesnes, på en elsykkel proppet full av den ferskeste teknologien fra Bosch, forteller rådgiver og byråleder i JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm, i en pressemelding.

Dette er Bosch eBike Systems og JCP PRAD sin første kampanje sammen.

Får følgebil

– Turen gjennomføres på elsykkel, så det er ingen krav om at man må være i supergod form, men det er selvfølgelig en fordel å være komfortabel på sykkel. Så er det også ønskelig at de har noe erfaring med å filme og ta bilder, da Bosch eBike Systems ønsker så mye dokumentasjon som mulig fra turen, sier prosjektleder Solene Bourgetel.

De to utvalgte får i oppdrag å teste og dokumentere hvordan elsyklene presterer på landeveien, på stier, downhill, uphill, og gjennom trange bygater. Hele turen, inkludert hotell, mat, fergeturer og opplevelser, er dekket, og de får beholde alt utstyret, inkludert elsyklene, når de er ferdige.

– Langs løypa blir de fulgt av en følgebil, som naturligvis hjelper til om det trengs, og som har med en stand som skal settes opp på utvalgte steder langs løypa, opplyser Bourgetel.

– Perfekt sommerjobb

Hele reisen kan følges på den nye nettsiden elsyklisten.no, og der kan man også lese mer om stillingene.

Kreatørene bak kampanjen, Helge Svendsen og Øivind Kristiansen synes det er stas at Bosch eBike Systems sa ja til forslaget deres.

– Å vise denne teknologien i praksis er den beste måten å demonstrere hvor bra det faktisk er. Og vårt langstrakte, svingete, humpete og bakkefylte land er et veldig bra testområde. For de eventyrlystne er dette en perfekt sommerjobb. Og hvis det er noen kreatørpar der ute som ikke har lagt planer for sommeren enda, er det bare å søke.

Powered by Labrador CMS