Truls Jemtland.
Truls Jemtland.

Truls Jemtland ny Head of Communications i Bulk Infrastructure

Henter strategisk kommunikasjonskompetanse fra energibransjen

Publisert

– Jeg takker for tilliten og ser fram til å synliggjøre hvordan det grønne skiftet er avhengig av bærekraftig digital infrastruktur, og ikke minst bidra til realisering av fremtidige spennende bærekraftige prosjekter, sier Truls E.A. Jemtland i en pressemelding.

Han er nå ansatt som ny Head of Communications i Bulk Infrastructure

Jemtland har de siste tolv årene hatt kommunikasjonsstillinger i energibransjen. Fra 2009 til 2017 jobbet han i Hafslund ASA, blant annet med vannkraftproduksjon, nettvirksomheten, energigjenvinning og fjernvarme. Jemtland var kommunikasjonsdirektør i konsernet fra 2014 til 2017.

Jemtland kommer fra stillingen som leder for kommunikasjon i Norges største fjernvarmeselskap, Fortum Oslo Varme.

Han har og erfaring fra kommunikasjonsbransjen, blant annet fra Burson-Marsteller (nå Burson Cohn & Wolfe) i Oslo, Milano og Sydney. Han har en master i Communication Management fra University of Technology Sydney i Sydney, Australia og en Bachelor fra Norges Markedshøyskole, NMH/BI.

– Ansettelsen vil være positiv for våre kunder, medarbeidere og for realiseringen spennende bærekraftige prosjekter. Vi gleder oss til å få Truls med på Bulk-laget, sier Inger Gløersen Folkeson, COO & EVP Fiber Networks i Bulk Infrastructure Group AS.

Powered by Labrador CMS