– Jeg har jobbet tett med kollegaene i byrådslederens kontor i lengre tid, og jeg vet det er høyt nivå og kompetanse her som jeg gleder meg til å lære av, sier Caroline Bremer.
– Jeg har jobbet tett med kollegaene i byrådslederens kontor i lengre tid, og jeg vet det er høyt nivå og kompetanse her som jeg gleder meg til å lære av, sier Caroline Bremer.

Caroline Bremer har byttet ut korona-kommunikasjon med byrådslederens kontor

– Ikke til å stikke under en stol at det blir spennende å jobbe med et bredere spekter av fagfelt og politikk.

Publisert

Siden Helseetaten fikk ansvar for TISK-strategien (test, isolasjon, smittesporing og karantene), høsten 2020 har Caroline Bremer vært teamleder for korona-kommunikasjonen i Oslo kommune. Frem til 1. april.

– Det har vært noen spesielle, krevende og spennende år som jeg nok aldri kommer til å glemme, og det har vært en bratt læringskurve. Jeg tar med meg gode erfaringer og lærdom videre i den nye jobben, men det er ikke til å stikke under en stol at det blir spennende å jobbe med et bredere spekter av fagfelt og politikk, forklarer Bremer til KOM24.

– Kunne ikke takke nei

Hun er nå Spesialrådgiver kommunikasjon i Oslo kommune for byrådslederens kontor, og skal blant annet jobbe med kommunikasjonsplaner og strategi, mediehåndtering, budskapsformidling om politikk og fagfelt.

– Nå jobber jeg i en byrådsavdeling, og ikke i en spesifikk fagetat som Helseetaten er. Helse blir da et av de mange fagfeltene og politiske områdene jeg kan være så heldig å få jobbe med. Også er jeg glad jeg kan jobbe med å kommunisere politiske beslutninger som har stor betydning for byen vår til Oslos innbyggere.

Jobbyttet er ikke et resultat av nedgang i koronasmitte eller trøtthet av å formidle korona-informasjon, TISK-strategien eller vaksine-informasjon fra Helseetaten til Oslos befolkning.

–Det var en mulighet som jeg ikke kunne takke nei til. Jeg har jobbet tett med kollegaene i byrådslederens kontor i lengre tid, og jeg vet det er høyt nivå og kompetanse her som jeg gleder meg til å lære av. Jeg gleder meg til å se hva tiden vil bringe av nye utfordringer og lærdom. Men det var selvsagt vemodig også fordi det er så mange gode kolleger og spennende prosjekter i Helseetaten.

Og legger til:

– Det er jo også teknisk sett fortsatt et kollegium ettersom jeg ikke forlater kommunen. Så jeg er sikker på jeg vil treffe på de flotte folkene i etaten fremover.

– Vet at jeg kommer til et bra sted

Bremer har jobbet tett og godt med kommunikasjonsavdelingen til byrådslederens kontor gjennom hele koronapandemien, i og med at de er ansvarlige for massekommunikasjon ut til Oslos befolkning.

– Så jeg vet allerede at jeg kommer til et bra sted. Jeg føler meg heldig som får jobbe med det jeg brenner for; å formidle viktige budskap som har stor påvirkning for Oslos befolkning i rett kanal til rett tid.

Hun gleder seg til å utvikle seg innen kommunikasjonsfaget med kompetente kolleger i hele kommunen.

– I tillegg til å jobbe tettere med politikken og i skjæringspunktet mellom politikk og administrasjon.

Powered by Labrador CMS