VG og E24 danket ut NRK og TV 2 på Flytoget
VG og E24 danket ut NRK og TV 2 på Flytoget

VG og E24 danket ut NRK og TV 2 på Flytoget

Tar plass på stasjonen fra første juni.

Publisert

– Vi har hatt lyst til å samarbeide med Flytoget lenge, og denne kontrakten er vi utrolig glade for å lande. Flytogets skjermer passer som hånd i hanske med våre nyhetsprodukter. Vi gleder oss til å vise frem all den gode journalistikken vår til de reisende, formidlet på en levende, visuell, effektiv og moderne måte, sier Camilla Brække, redaksjonell prosjektleder for lyd og video i VGTV i en pressemelding, tirsdag.

Fra 1. juni vil VG og E24 overta med sine ferske nyhetsoppdateringer. Tidligere har NRK og TV 2 levert nyheter på Flytogets skjermer, men nå overtar de to Schibsted-eide redaksjonene.

– Vi gleder oss veldig til å kunne tilby kundene våre relevant og spennende innhold på innovative måter, sier leder for Flytoget media, Ingar Jorunnsøn.

På skjermene vil de reisende kunne se «VG Nyheter», som er løpende videonyheter med det siste og viktigste innen innenriks, utenriks og sport. «E24 Nyhetene» er det eneste videoproduktet i Norge som serverer det siste og viktigste innen økonomi- og næringslivsjournalistikk.

Powered by Labrador CMS