Camilla Gåre, daglig leder i Mediebyråforeningen.

SOMMERPRATEN:

Sommer for Camilla: – Storbyferier og kunstutstillinger på kryss og tvers

Camilla Gåre skal til Göteborg, Milano, Brighton og London i sommer.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Camilla Gåre, daglig leder i Mediebyråforeningen, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer skal jeg ha storbyferie på kryss og tvers. Skal til Göteborg, Milano, Brighton og London. Det blir sikkert varmt, spennende og mye å oppleve. Målet er flest mulig kunstutstillinger i alle byene jeg besøker!

– Hva er ditt beste sommerminne? 

– Mitt beste sommerminne, er feriene i Nord-Norge med familien. Hvor det er midnattssol, og det føltes som dag hele natten. Sommerferien virket lange, bekymringsløse, og det var alltid masse å finne på.

– Favoritt-is gjennom tidene? 

– En eller annen is – med lakris.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden. 

– Mediebyråforeningen er medarrangør av Young Lions Media i Norge, og etter arbeidet med de unge talentene vet jeg at det er mange å se opp for i fremtiden. Eller rettere sagt, mange å heie fram i fremtiden! Det er mange dyktige og unge personer som virkelig brenner for faget og bransjen, og jeg gleder meg til å følge med på dem videre.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i din bransje? 

– Vær nysgjerrig, imøtekommende og etterrettelig. Vi er en forholdsvis liten bransje, hvor fagkunnskap og dokumentasjon står høyt. I tillegg så jobber vi med mange spennende kunder og samarbeidspartnere. Gjør ditt beste, hver dag! Men ikke bli tatt av «jaget», gjør en oppgave om gangen og så kommer resultatet til slutt.

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– Det må bli 71 grader nord. Så jeg kommer meg nordover igjen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS