Jurygeneral Marita Viken og Camilla Grund som er daglig leder i INMA

Disse er på shortlist til Cannes Young Lions Digital

Nå er topp-listen klar, og unge talenter fra både Cavai, Schibsted Partnerstudio, Anorak og Publicis kjemper om å få representere Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Torsdag i forrige uke presenterte 12 norske team på under 31 år sin digitale løsning på årets brief fra oppdragsgiver Mental Helse Ungdom for juryen.

Samtlige team ble bedømt på kreativitet, originalitet, nytenkning, gjennomføringsevne samt hvordan de har fulgt retningslinjene i oppgaven.

Tre team er nå videre til finalen, og disse er:

* Mellina Villanueva og Fabian Bjørne-Larsen fra Cavai

* Vilde Heldal og Sofie Skogstrøm fra Schibsted Partnerstudio

* Sollin Sæle fra Anorak og Per Berge Moe fra Publicis Media

– Jeg blir like glad og stolt hver gang vi arrangerer dette, men i år må jeg si at nivået var imponerende høyt - og med denne gjengen har jeg kjempetroen på at vi i Norge kan utmerke oss internasjonalt også utenfor denne konkurransen i fremtiden. Og det varmer mitt digitale hjerte enormt! sier daglig leder Camilla Grund hos INMA i en pressemelding.

Det er storjuryen i Gulltaggen som har foretatt juryeringen. Den består av jurygeneral Marita Viken fra Unfold og daglig leder i INMA Camilla Grund samt jurylederne i årets fire fagdisipliner: Erik Haukaas Aspaas som er Innholdsleder i Schibsted, Kristin Kokkersvold som er UX-designer og daglig leder i Studio Netting og Linus Hjellström som er kreativ leder i SMFB.

– Vi var imponert over nivået på innsendelsene. Både alle de ulike ideene på samme brief, og engasjementet til deltakerne. De tre finalistene skilte seg ut med gode presentasjoner og kreative ideer med et svært godt innsiktsarbeid. Det morsomme var å se hvordan den samme problemstilling kan resultere i så ulike uttak, sier jurygeneral Marita Viken i Gulltaggen.

Hvem som stikker av med seieren i den nasjonale konkurransen og får representere Norge i den internasjonale konkurransen vil bli annonsert senere i mars.

Powered by Labrador CMS