Head of Operations hos JCP PRAD Camilla Hovind, animatør Kondrad Keminski og kundeansvarlig i JCP event Tine Jensen.
Head of Operations hos JCP PRAD Camilla Hovind, animatør Kondrad Keminski og kundeansvarlig i JCP event Tine Jensen.

Konrad Kaminski er ny animatør hos JCP

Animatøren har jobbet som spesialpedagog og animatør tidligere, i tillegg til å ha vært fulltidsstudent.

Publisert

30-åringen har både erfaring som spesialpedagog og animatør. Begge deler tar han med seg som viktig erfaringer.

– Samtidig som jeg har jobbet 100 prosent på skole, har jeg vært fulltidsstudent på Noroff. Jeg avslutter nå bachelor i Interaktive media, med spesialisering innen 3D-animasjon, forteller han i en pressemelding.

Rekrutterer tidlig

– Det er ingen hemmelighet at det er mange bedrifter som rekrutterer tidlig for å sikre seg gode folk innen 3D/motion design. Det har alltid vært drømmen å få jobbe med dette, men for meg var det like viktig at arbeidsplassen ellers var en perfekt match.

Kaminski skal jobbe på tvers av alle JCP-selskapene, og bidra til å dekke et økende behov.

– Passer perfekt inn

– Vi er superstolte av å ha kapret Konrad. Han har allerede rukket å utmerke seg med beste arbeid i Gullegget, og kommer inn med en spisskompetanse som vil gjøre oss enda sterkere. At han i tillegg har erfaring som spesialpedagog gir oss et enda sterkere faglig mangfold. I tillegg er han en dedikert fyr, som passer perfekt inn hos oss, sier partner og Head of Operations hos JCP PRAD, Camilla Hovind.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.

Powered by Labrador CMS