Regissør Lars Kristian Flemmen og produsent Martin Myhre.

Parterapi-regissør går til Morgenstern

Morgenstern styrker sin filmavdeling med ansettelsen av regissør Lars Kristian Flemmen – anerkjent reklamefilm-regissør og serieskaper.

Publisert Sist oppdatert

Flemmen har i flere år vært tilknyttet produksjonsselskapene Tangrystan og Seefood TV, men blir nå fast ansatt i Morgenstern. 

Han har regissert prisvinnende reklamefilmer for merkevarer som Lotto og FINN, men er kanskje mest kjent for å skape seriesuksesser som Parterapi, Jul i Blodfjell, Costa del Kongsvik og nå sist «Hva skjedde med Solveig?» med Kevin Vågenes i (nesten) alle rollene. 

Styrker ytterligere

– Jeg har alltid hatt det innmari gøy når jeg har jobbet med Morgenstern. Huset er breddfullt av bra folk med god smak, og de leverer konsekvent velskrevne, morsomme manus og sterke ideer, sier Lars Kristian Flemmen, som begynte i Morgenstern 1. januar i år, i en pressemelding. 

Camilla Kim Kielland, byråleder i Morgenstern.

Produsent i Morgenstern, Martin Myhre, mener rekrutteringen av Flemmen kan sammenlignes med en gammel bror som endelig har kommet hjem. 

– Vi har jo en tydelig ambisjon om å lage de beste filmene for våre kunder, og da trenger vi de beste. Filmene til Lars Kristian er helt fantastiske og seriene hans snakker for seg selv, sier Myhre. 

Med Flemmen på laget teller filmavdelingen i Morgenstern fem personer, og består av produsentene Martin Myhre og Yakob Dahl Changezi, samt regissør Erlend Westnes og regissør og fotograf Michael Solbakken.

– Det er gøy å begynne 2024 med en stjernerekruttering, som vil styrke vår lille, men svært kompetente filmavdeling ytterligere, sier Camilla Kim Kielland, byråleder i Morgenstern. 

Powered by Labrador CMS