Julie Lorentzen vant prisen Årets influenser og årets influenser i kategorien livsstil – men var ikke til stede. Derfor var det kona Camilla Lorentzen som tok imot begge prisene.

Årets influenser er Julie Lorentzen

Stakk av med en av de gjeveste prisene under VIXEN Awards.

Publisert Sist oppdatert

(GAMLE LOGEN, OSLO): Fredag kveld var det på ny klar for VIXEN Awards, som hyller den norske influenserbransjen. Finalister i 17 ulike kategorier ble delt ut under en kjendistung utdeling, ledet av sanger Alexandra Joner.

En av de gjeveste prisene som deles ut, er prisen «Årets influenser». Finalistene i denne kategorien var Frida Marie Grande, Hanne-Lene Dahlgren, Jenny Skavlan, Julie Lorentzen og Mads Hansen.

Til slutt var det Julie Lorentzen, som kan kalle seg årets influenser – dette var hennes andre pris for kvelden.

Både hun og kona Camilla Lorentzen, var begge finalister i kategorien livsstil, og det var Julie som stakk av med prisen. Men ettersom hun ikke var tilstede under VIXEN Awards fredag kveld, var det Camilla som tok imot prisen på hennes vegne.

I fjor var det Iselin Guttormsen som ble kåret til årets influenser.

I juryens begrunnelse heter det at Lorentzen har utmerket seg med unikt innhold og en sterk personlighet. Personen har skapt underholdende, interessant og spennende innhold – og noen ganger provoserende innhold i året som har gått. Vinneren har et stort engasjement fra sine følgere – og har ikke bare tatt Norge med storm, men også verden med storm. Og vinneren tør å vise seg sårbar.

Powered by Labrador CMS