– Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende sted å jobbe enn i TRY Råd hvor de jobber og tenker tverrfaglig, uavhengig av gamle siloer, sier Camilla Ryste. Her sammen med daglig leder i TRY Råd, Sindre Beyer.
– Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende sted å jobbe enn i TRY Råd hvor de jobber og tenker tverrfaglig, uavhengig av gamle siloer, sier Camilla Ryste. Her sammen med daglig leder i TRY Råd, Sindre Beyer.

TRY Råd henter Ryste fra NAF

– Etterspørselen øker, og nå styrker vi rådgiverstaben ytterligere, sier Sindre Beyer.

Publisert

– Med bakgrunn fra både media, offentlig forvaltning, politikk og organisasjon har Camilla bred erfaring, kompetanse og samfunnsforståelse som kundene til TRY Råd vil ha god nytte av. Hun passer godt inn i rådgivergjengen vår, sier daglig leder, Sindre Beyer i en pressemelding.

Kommunikasjonsbyrået melder at de har sikret seg Camilla Ryste, og at hun begynner som seniorrådgiver 1. august. Hun kommer fra stillingen som Kommunikasjonssjef i NAF.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med kundene til TRY og alle de flinke og kreative folkene som jobber i TRY-huset. Jeg har stor tro på modellen TRY har bygget opp, der kundene kan få alle tjenester som har kommunikasjon og strategi å gjøre fra et samkjørt kommunikasjons- og teknologihus, sier Ryste.

Gleder meg til å jobbe på byrå-siden

Hun er utdannet journalist og startet karrieren i VG og Aftenposten før hun i 2010 ble ansatt som kommunikasjonsrådgiver på Statsministerens kontor. I 2014 ble Ryste kommunikasjonssjef for Arbeiderpartiet på Stortinget, og i 2018 gikk hun videre til NAF hvor hun de siste fire årene har jobbet som kommunikasjonssjef, talsperson og teamleder for innhold.

– Jeg har hatt fire veldig fine år i NAF, og er glad og takknemlig for tilliten og erfaringene jeg har fått. Nå gleder jeg meg til å jobbe på byrå-siden. Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende sted å jobbe enn i TRY Råd hvor de jobber og tenker tverrfaglig, uavhengig av gamle siloer.

Ryste har vært sentral i utformingen av NAFs strategiske kommunikasjon og samfunnspåvirkning, samtidig som hun har hatt ansvaret for å bygge opp et tverrfaglig innholdsteam.

Beyer er svært glad for å ha fått Ryste med på laget.

– Etterspørselen øker, og nå styrker vi rådgiverstaben ytterligere.

TRY Råd har vokst raskt siden etableringen for fire år siden, og har nå over 80 ansatte.

Powered by Labrador CMS