Carina Charlotte Jurs, Cecilie Skaane og Tove Welle Haugland blir seniorrådgivere i First House.

First House styrker sitt team med tre nye seniorrådgivere

Carina Charlotte Jurs, Cecilie Skaane og Tove Welle Haugland rykker opp fra stillingene som rådgivere, og blir nå seniorrådgivere i First House.

Publisert Sist oppdatert

Det bekrefter Kari Holm Henja, styreleder og partner i First House, til KOM24.

Carina Charlotte Jurs har flere års erfaring fra investorkommunikasjon og finansiell kommunikasjon i London, hvor hun jobbet for internasjonale og børsnoterte virksomheter spesielt innen farma og biotek. 

– Carina bistår kundene våre med finansiell rapportering, M&A og børsnoteringer, samt kommunikasjonsstrategier og mediehåndtering.

Cecilie Skaane har tidligere arbeidet som aksjeanalytiker i DNB Markets. Hun er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH) med fordypning i finans.

– Cecilie er rådgiver innen IR og finansiell kommunikasjon, og bistår med strategisk rådgivning og praktisk gjennomføring i forbindelse med oppkjøp, fusjoner, børsnoteringer samt løpende IR-arbeid, finansiell rapportering og øvrig virksomhetskommunikasjon. 

Tove Welle Haugland har mange års erfaring fra norsk politikk. Hun har tidligere arbeidet som pressesjef for Kristelig Folkepartis stortingsgruppe og vært medlem av bystyret i Kristiansand. Hun har vært medlem ar KrFs sentralstyre, og arbeidet tidligere som politisk rådgiver for energi- og miljøkomiteen og helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. 

– Tove bistår kunder med politiske analyser, utforming av kommunikasjonsstrategier, mediehåndtering og krisekommunikasjon, og gjennomføring av planer og tiltak. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS