Tonje Næss er ny kommunikasjonssjef i ISS.
Tonje Næss er ny kommunikasjonssjef i ISS.

Slutter i Norwegian - blir kommunikasjonssjef i ISS

Etter seks år i flybransjen går Næss over i en helt ny bransje.

Publisert Sist oppdatert

Tonje Næss (34) er ny kommunikasjonssjef i ISS Facility Services, opplyses det om i en pressemelding.

I ISS vil Næss ha det overordnede ansvaret for selskapets interne og eksterne kommunikasjon.

– Mange kjenner kanskje igjen logoen til ISS, men ikke alle vet hva ISS egentlig driver med og hvor viktig samfunnsaktør selskapet faktisk er. ISS en av Norges største arbeidsgivere og en viktig døråpner til jobbmarkedet for mange som står på kanten av det, sier Næss i en pressemelding, fredag.

Hun sier det er en stor motivasjon for henne og at hun gleder seg til å bidra til å ivareta og styrke ISS Norges omdømme og merkevare, både internt og eksternt.

Den nye kommunikasjonssjefen kommer fra stillingen som pressesjef i flyselskapet Norwegian. I tillegg har også Næss bakgrunn fra TV-produksjonsbransjen og radio.

I ISS er de glad for å få Næss med på laget.

– Hun har solid internasjonal erfaring, og har samtidig inngående kjennskap til det norske markedet. Med 10 000 medarbeidere med bakgrunn fra over 120 forskjellige land er ISS en viktig inkluderingsarena. God og tydelig kommunikasjon internt og en proaktiv kommunikasjon med omverdenen blir betydningsfullt for oss fremover og Tonje blir avgjørende i det arbeidet, sier CEO i ISS Facility Services Carl-Fredrik Bjor i pressemeldingen.

ISS Facility Services driver med alt fra renhold, mat, sikkerhet, teknisk forvaltning og support. Det er et internasjonalt konsern med tilstedeværelse i mer enn 30 land, der selskapets hovedkontor ligger i Danmark.

Powered by Labrador CMS