Cecilie Foss skal nå over til Clear Channel der hun skal være presse og PR-manager
Cecilie Foss skal nå over til Clear Channel der hun skal være presse og PR-manager

Cecilie forlater Vegvesenet etter åtte år – Går til Clear Channel

– Jeg tror det er sunt med nye impulser og arbeidsoppgaver i blant

Publisert

– De gjør veldig mye fint for samfunnet og har mange gode initiativ og tiltak som jeg vil bidra til og videreutvikle.

Det sier Cecilie Foss til KOM24.

Etter åtte år som kommunikasjonsrådgiver i Statens Vegvesen forlater hun nå det offentlige for å bli presse og PR-manager i Clear Channel.

Skal styrke selskapets posisjon

Hun begynner i den nye stillingen 11. august.

Stillingen er nyopprettet og er plassert sammen med markerdsføringsteamet.

– Min rolle blir å styrke Clear channels posisjon gjennom å skape oppmerksomhet og utvikle selskapets engasjement for byene og menneskene der de har reklame, forteller hun.

Hun var i utgangspunktet ikke på utkikk etter ny jobb, men ble kontaktet og forteller at interessen vokste på seg etterhvert som intervjuprosessen gikk sin gang.

– Jeg har trivdes godt i Vegvesenet, der jeg har vært del av en stor kommunikasjonsstab. Men når denne muligheten bød seg var jeg ikke i tvil, sier hun og forteller at det er spennende med nye utfordringer.

– Clear channel er fremoverlent og har mange gode verdier. For eksempel går deler av reklameinntektene deres tilbake til lokalsamfunnet i form av bysykkelsystemer, busskur, avfallsbeholdere. I tillegg har de et ungt og energisk miljø. Jeg tror det er sunt med nye impulser og arbeidsoppgaver i blant, sier hun.

Foss er utdannet journalist og har nesten tre år i Budstikka bak seg før hun skiftet beite.

Samfunnsbygger

– Det var en bratt læringskurve å bytte fra journalistfaget til kommunikasjonsfaget. Det har vært verdifullt å være en del av en så stor og kompetent stab som Vegvesenet har. Det å være en viktig samfunnsbygger og aktør har vært interessant. Vei berører oss alle, sier hun.

– Hva har vært det mest spennende å være med på?

– Det å følge et prosjekt fra planfase til at veien former seg, for så å være med og åpne et helt nytt veisystem, er spennende. Det er stor stas å se de første bilene rulle ut på den splitter nye veien, sier hun.

Hun drar fram prosjektet E16 fra Sandvika til Skaret, som hun er rådgiver for nå som et spesielt prosjekt.

– Det berører meg på flere områder, siden det er så nær her jeg bor. Det er et spennende prosjekt å være del av når jeg både er berørt og fagperson, sier hun.

Powered by Labrador CMS