Jørund Kopren forlater TV Vest til fordel for Cegal.
Jørund Kopren forlater TV Vest til fordel for Cegal.

Jørund går fra TV Vest til nyopprettet stilling i Cegal

– Jeg har et par veldig store prosjekter med stramme tidsfrister på gang.

Publisert

– Jeg er nå Director of Marketing and Communications, og får muligheten til å jobbe med merkevare, og ekstern og intern kommunikasjon.

Det sier Jørund Kopren til KOM24

I den nyopprettede stillingen skal han blant annnet organisere oppgavene når trykket på markedsavdelingen blir større, samtidig skal han finne nye og spennende måter å få programvareselskapet Cegal ut i markedet på.

Dette blir spesielt viktig når Cegal satse på fornybar energi.

Hundrevis av timer på TV

Kopren kommer fra TV Vest AS som er Norges største stasjon for lokal-tv. I over 20 år har han hatt forskjellige ansvarsområder, og i de siste seks årene har han vært daglig leder.

– Det er en utrolig kjekk arbeidsplass og jeg har aldri hatt noen stor trang til å flytte på meg. Men jeg liker å benytte meg av muligheter, og denne var veldig god.

Fra tiden i TV Vest har han hundrevis av timer på tv-skjermen, der intervjuteknikk og presentasjon har vært viktig. Han har også prosjektledelse og ledererfaring med seg i bagasjen.

Da han ble oppmerksom på stillingen hos Cegal, begynte det forsiktig med en prat.

– Etter hvert så jeg at her er det ikke bare flinke folk, her kan jeg også bidra med min bakgrunn. I tillegg hadde jeg lyst til å prøve meg i andre bransjer enn TV. Jeg er spesielt opptatt av salg og markedsføring, som er avgjørende for enhver bedrift, og det kommer godt med i Cegal der vi skal «shape the digital future».

Stram tidsfrist

I sin nye stilling hos Cegal og MarCom-avdelingelingen har han allerede fått et par spennende prosjektet.

– Jeg har et par veldig store prosjekter med stramme tidsfrister på gang. Heldigvis har mine medarbeidere full kontroll på det, og jeg begynner å få et bilde av hvordan jeg kan bidra her.

I tiden framover forventer han full fart og godt humør.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med folkene rundt meg og å sette hårete mål, avslutter Kopren.

Powered by Labrador CMS