Byråleder Synnøve Vindheim Svardal og Christine Fredheim.
Byråleder Synnøve Vindheim Svardal og Christine Fredheim.

TRY-huset i Bergen vokser

Christine Fredheim er ansatt som ny strategisk digitalrådgiver.

Publisert

– Vi får stadig nye kunder på Vestlandet som trenger gode råd om medierådgiving og strategi, derfor blir Christine helt sentral når vi nå bygger videre på TRY-huset i Bergen, sier leder i TRY Opt Gunnar Stensaker, i en pressemelding torsdag.

Fredheim blir en del av et fagmiljø i Bergen som per i dag består av til sammen 30 spesialister innen kommunikasjon, design og teknologi.

Fredheim har fem års erfaring fra media- og kommunikasjonsbransjen i Oslo.

– De siste femten årene har jeg jobbet både på kunde-, byrå- og leverandørsiden og fått mulighet til å jobbe med store norske og internasjonale bedrifter innen flere ulike bransjer.

– Gleder meg veldig

I 2011 returnerte hun til Bergen og har siden jobbet som digital manager, marked- og forretningsutvikler og som salgs- og markedssjef i flere selskaper, blant annet Chess, Frydenbø og Safari Catering.

Dette er erfaring hun tar med seg inn i TRY-huset i Bergen og ser frem til å begynne jobben sammen med gjengen i Vestre Torggaten 11.

– Å få være med å utvikle og bygge TRY-huset på denne siden av fjellet er noe jeg gleder meg veldig til, og jeg ser frem til å være med på å løse caser for flere av Norges største kunder, sier Fredheim.

I flere av stillingene ligger det et ansvar for å skape vekst, så jeg har derfor også jobbet mye med forretningsutvikling, produktutvikling og organisasjonsutvikling som vil komme våre kunder i Bergen til gode, sier hun.

– Med Christine får vi en svært verdifull ressurs med på laget. De aller fleste kunder trenger rådgiving og hjelp til hvordan man skal jobbe strategisk med digital markedsføring, og å manøvrere i dagens medielandskap kan være en krevende øvelse, da trenger kundene våre fagfolk med erfaring, sier leder i TRY Bergen Synnøve Vindheim Svardal.

Powered by Labrador CMS