CICERO henter fra Røde Kors

Heidi Katrine Bang skal styrke det strategisk kommunikasjonsarbeidet hos klimaforskningsinstituttet.

Publisert

– CICERO er et av verdens fremste klimaforskningsinstitutter, og jeg har stor respekt for det som utrettes der. Jeg gleder meg veldig til å få jobbe med kunnskap som skal bidra til å løse klimakrisen, vår tids største utfordring, sier Heidi Katrine Bang, i en pressemelding.

Hun skal bidra med å styrke det strategisk kommunikasjonsarbeidet hos CICERO (Senter for klimaforskning).

Vil være best i klassen

CICERO er en uavhengig forskningsstiftelse og Norges ledende leverandør av forskningskunnskap til de som skal løse klimakrisen. Stiftelsen er i vekst etter at de solgte datterselskapet Shades of Green til S&P Global i 2022.

– De som finansierer klimaforskning, stiller stadig strengere krav til at kunnskapen vi produserer kommer samfunnet til gode. Da må vi klare å definere tydelige mål for hva kunnskapen skal bidra til, og utarbeide overbevisende kommunikasjonsstrategier som støtter opp under dette. Vårt mål er å være best i klassen, sier kommunikasjonsdirektør, Christian Bjørnæs.

Bred samfunnsforståelse

Bang kommer fra stillingen som strategisk kommunikasjonsrådgiver i Norges Røde Kors hvor hun har hatt ansvar for å utarbeide budskap for organisasjonens øverste ledelse. Tidligere har hun vært pressesjef i WWF Verdens naturfond og journalist i Dagsavisen.

– Vi er utrolig glade for at Heidi blir en del av laget vårt. Hun har solide resultater å vise til fra tidligere jobber og har den brede samfunnsforståelsen som skal til for å lykkes.

Bang tiltrer stillingen hos CICERO 1. august.

Powered by Labrador CMS