Christian Lagaard har fått jobb i KIA.
Christian Lagaard har fått jobb i KIA.

Christian Lagaard er ny PR og informasjonssjef i Kia

Forlater Norges Bilbransjeforbund.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg til dette, det er jo en jobb som handler om mer enn bare å selge biler, sier Christian Lagaard til KOM24.

Han forlater nå jobben som kommunikasjonssjef i Norges bilbransjeforbund og får kommunikasjonsansvaret hos Kia Norge.

Kult og utfordrende

Han sier at med elektrifiseringen av bilparken får alle produsentene utdelt helt nye kort.

– Og KIA har svært gode kort med tolv nye elbiler på vei og solide Bertel O. Steen i ryggen som mener alvor med satsingen på mobilitetsløsninger, sier han.

– Det er definitivt en kul og utfordrende tid å jobbe med bil på, fortsetter han.

Bil og kommunikasjon er hans to store lidenskaper i livet. Det får han fortsatt kombinere hos KIA.

– Jeg hadde lenge tenkt at jeg skulle ta en sjefsjobb en gang i førtiårene. Nå kom vinduet litt tidligere enn jeg hadde tenkt og den gleder jeg meg veldig til, sier han til egne nettsider.

Christian Lagaard kom til NBF fra Autovia, før det hadde han jobbet seks år som kommunikasjonsrådgiver på Slottet. I tillegg har han erfaring som journalist både fra TV og radio.

I NBF er de lei seg for at Lagaard forlater dem.

– Blitt mer synlige i media

– Men samtidig stolte av at KIA og Bertel O. Steen valgte en av våre, sier Egil Steinsland, kommunikasjonssjef hos NBF, til egne nettsider.

Lagaard får mye skryt for jobben han har gjort ho NBF.

– Siden Christian startet har NBF blitt vesentlig mer synlige i media. Vi har vært i alle avisene det siste året og ting ligger godt til rette for nestemann som skal lede arbeidet videre hos oss, mener Egil Steinsland.

Hos Kia ser de fram til å få på plass sin nye PR og informasjonssjef, som også får plass i ledergruppen, den 1. oktober.

– Vi er glade for å ha ansatt Christian Lagaard som informasjonsansvarlig. Jeg er sikker på han vil gjøre en meget god jobb med å formidle alt det spennende som skjer hos Kia fremover, sier administrerende direktør hos KIA, Irene Solstad.

Powered by Labrador CMS