Kristine Dahl Steidel blir ny administrerende direktør for Microsoft Norge fra 1. november.

Blir ny Norges-sjef i Microsoft

– Utfordringen for norske bedrifter vil være å øke kunnskapen som muliggjør en mer permanent hybrid arbeidsmodell.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kimberly Mathisen forlater Microsoft i november etter å ha vært en del av selskapet de siste fem årene.

Arvtageren er Kristine Dahl Steidel, som blir ny administrerende direktør for Microsoft Norge fra 1. november, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Jeg har alltid beundret Microsofts evne til innovasjon og forandring. Fremover vil utfordringen for norske bedrifter være å øke kunnskapen om teknologien som muliggjør en mer permanent hybrid arbeidsmodell. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av Microsoft-teamet som fortsetter å hjelpe kundene våre å vokse i en digital og skybasert verden.

Kristine har jobbet i VMware de siste 16 årene og hun har hatt flere ledende stillinger, blant annet som landssjef i VMware Norge, regiondirektør for Norden og Baltikum. Hun kommer nå sist fra stillingen som Vice President for VMwares digitale arbeidsflater i Europa, Midtøsten og Afrika. Kristine har tidligere jobbet for kjente teknologiselskaper som Cinet, Merkantildata (ATEA) og WM-data i Norge. 

– Hun vil bli en fantastisk leder for Microsoft Norge. Hun vil hjelpe teamene sine med å drive ikke bare egen transformasjon, men også hjelpe våre kunder og partnere til å akselerere veksten i fellesskap, sier Cindy Rose som er president for Microsoft Western Europe, om den nye direktøren i Norge.

Powered by Labrador CMS