Jonas Sortland Fougner blir seniorrådgiver i Corporate Communications.

Jonas Sortland Fougner rykker opp i CC

– I CC har vi et prinsipp om at hardt arbeid lønner seg. 

Publisert

Jonas Sortland Fougner har fått mye ansvar i Corporate Communications’ satsing på finansiell kommunikasjon, ett av selskapets kjerneområder. Nå rykker han opp til seniorrådgiver.

– I CC har vi et prinsipp om at hardt arbeid lønner seg. Jonas er et synlig bevis på hva du kan få til om du kombinerer faglig talent med høy innsats over tid. Han har bygget seg opp en solid posisjon som rådgiver til våre viktigste kunder, og blir lagt merke til i markedet.

Det sier Håkon Mathias Rønning, managing partner i Corporate Communications, i en pressemelding. 

Fougner kom til CC fra stillingen som revisor i BDO i 2021, men har også erfaring fra finansredaksjonen i Finansavisen og finansavdelingen i Orkla. 

I Corporate Communications har han jobbet tett opp mot selskapets kunder innen finans og private equity, samt børsnoterte selskaper hvor han bistår med blant annet investorkontakt og kvartalsrapportering.

– Det er morsomt å få være en del av et så sterkt lag som vi har i CC. Vi spiller hverandre gode hver eneste dag. Vi deler kunnskap og utfordrer hverandre. Med kunder i næringslivets eliteserie, for ikke å si Champions League, så gir dette en unik plattform for å utvikle meg som rådgiver, sier Fougner.

Bidrag til selskapsutvikling og kulturbygging er viktig for å oppnå opprykk i Corporate Communications.

– Jonas leder vårt arbeid med rekruttering, i hele spennet fra internships til rekruttering av nye partnere. I CC kaller vi alle som ikke er partnere for talenter, og at talentene våre tar denne typen ansvar er rett og slett veldig kult, sier Rønning.

Powered by Labrador CMS