Therese Johaug (t.v.) og lagvenninne Heidi Weng under VM på ski 2021 i Oberstdorf, Tyskland. Her har de på klær fra Dæhlie Sportswear. Foto: Lise Åserud / NTB
Therese Johaug (t.v.) og lagvenninne Heidi Weng under VM på ski 2021 i Oberstdorf, Tyskland. Her har de på klær fra Dæhlie Sportswear. Foto: Lise Åserud / NTB

Dette er den nye klesleverandøren til de norske langrennsstjernene

– Avtalen med Norges Skiforbund langrenn er en av våre største investeringer noensinne i denne kategorien.

Publisert

Nå har Craft Sportswear signert en fem-årig avtale med Norges Skiforbund Langrenn. Det opplyser Craft selv i en pressemelding fredag.

Det betyr altså at de skiløperne på det norske langrennslaget vil konkurrere og trene i klær fra Craft.

– Craft har lenge hatt en verdensledende posisjon innen design og utvikling av langrennsklær. Avtalen med Norges Skiforbund langrenn er en av våre største investeringer noensinne i denne kategorien, og gir oss store muligheter til å styrke vår markedsposisjon både i Norge og internasjonalt, sier Crafts CEO Stefan Persson i meldingen.

Fredag ble det kjent at Dæhlie Sportswear ikke vil fornye sponsoravtalen med Norges Skiforbund Langrenn etter kommende OL-sesong. Dermed er deres partnerskap som har vart siden 2014 avsluttet.

- Det er ikke noe stor årsak. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har og har hatt. Det handler først og fremst om at vi vil fortsette å investere i langrennssporten og vi vil ta en større rolle i internasjonal langrenn, sier Øystein Bråta, daglig leder for merkevaren Dæhlie i Active Brands, til Dagbladet.

Powered by Labrador CMS