Nikolaj Møller Jensen er ny daglig leder og rådgiver i Vi er OSS.
Nikolaj Møller Jensen er ny daglig leder og rådgiver i Vi er OSS.

Vidar Singh gir seg som daglig leder i Vi er OSS

– Vi har funnet en fargerik, ekte og annerledes daglig leder og rådgiver, sier avtroppende daglig leder Vidar Singh i mangfoldsbyrået Vi er OSS.

Publisert Sist oppdatert

Mangfoldsbyrået Vi er OSS, har fått en ny daglig leder, opplyses i en pressemelding onsdag.

– Ved første øyekast ser han ut som en av Norges hviteste menn, men skinnet bedrar, sier avtroppende daglig leder Vidar Singh om Nikolaj Møller Jensen, og legger til:

– Han er fargerik, ekte og annerledes.

Første oktober ga han fra seg stafettpinnen til Møller Jensen som er ny daglig leder og rådgiver i mangfoldsbyrået Vi er OSS. Singh går over i en ny rolle som faglig leder og strategisk ansvarlig for byrået.

– Vi har utfordret bransjen til å tørre å rekruttere utenfor vår egen andedam, sier Singh, som synes det er fint å kunne gå foran som et godt eksempel.

Mangfold

Møller Jensen har en mastergrad i Mangfold og likestilling fra NTNU, og har i tillegg erfaring fra arbeid med sosialt entreprenørskap, bistand i det sørlige Afrika og utdanningssektoren. Nå tar han steget inn i kommunikasjonsbransjen, og mangfoldsbyrået Vi er OSS.

– Han er faglig sterk, uten å ha en klassisk kommunikasjonsfaglig bakgrunn. Han har formel mangfoldskompetanse, og dessuten et nettverk som gir næring til hans krysskulturelle samfunnsforståelse.

Sammensetningen av kompetanse og erfaring har gitt byrået en unik posisjon i bransjen. I tillegg til å tilby krysskulturell rådgivning tuftet på unik målgruppeinnsikt, fokuserer byrået på å utvikle innhold og kommunikasjonskampanjer som i større grad inkluderer innvandrerbefolkningen.

Gi en stemme til de som ikke blir sett

– Min motivasjon for å starte i Vi er OSS handler om å spre kunnskap og gi en stemme til de gruppene i samfunnet som i ulik grad ikke blir sett eller hørt, sier Nicolaj. Samtidig er staben, samarbeidspartnerne og vårt nærmeste nettverk en blanding av erfarne kommunikasjonsrådgivere, psykologer, spesialister på mangfold med både flerkulturell familiebakgrunn og formell kompetanse.

Mangfoldsbyrået opplever økt interesse for sine kjerneprodukter, og har fått flere nye kunder. Dessuten jobber de i tospann på kunder med mer etablerte byråer som Trigger, HyperRedink og TRY.

– Vi er OSS skal være en kommunikasjons-rambukk inn til innvandrerbefolkningens mange og sammensatte målgrupper. For å få til dette trenger vi folk som er både skoleflinke og gatesmarte. Man må stille de rette folkene de rette spørsmålene, for å få de rette svarene. Med Nicolaj på laget skal vi fortsette å utfordre bransjen og samfunnet, slik at vi får et bredere perspektiv og begynner å snakke til hele Norges befolkning, sier Singh.

Powered by Labrador CMS