Byråleder i Good Morning Naug Helen Selberg Johansen, er godt fornøyd med ansettelsene av Daniel Blaker og Marcus Strömberg.

Good Morning Naug ruster seg opp på design

Henter fra SMFB og Sverige: – Leverer kompetansen og magien som skal til for å få jobber til å skinne.

Publisert

I Nedre Vollgate 5, er byråleder Helen Selberg Johansen superfornøyd med de to nyansettelsene av Daniel Blaker og Marcus Strömberg.

– Det viktigste for oss, er at vi har fått med oss to personer som leverer den kompetansen og magien som skal til for å få jobber til å skinne. Når de i tillegg er to skikkelig bra fyrer som har sklidd rett inn i kulturen vår, er det bare å glede seg over at de er på plass, forteller Johansen.

Designavdelingen i Good Morning Naug er i vekst, og i slutten av september styrkes den ytterligere med en ny motiondesigner.

– Da er jeg ubeskjeden nok til å si at vi har en av de beste designriggene blant mellomstore byråer.

– Samspillet mellom design, ny teknologi og motion har blitt stadig viktigere i den digitale hverdagen og endrer mye hvordan vi ser på løsninger. Dette er noe kundene våre etterspør.

Blaker har lang fartstid fra SMFB og har jobbet med store merkevarer som IKEA, VG og Ruter. Nå er han ansatt som senior designer og skal ha et fagansvar for designerne i byrået.

– Det er bredden i det Good Morning Naug leverer, som gjør dette byrået til et spennende sted å jobbe og utvikle seg videre i, sier Blaker.

Strömberg har bakgrunn fra ulike byråer i Sverige som e-commerce spesialist med fokus på brukeropplevelser og digital markedsføring. Han brenner for å koble alle prikkene som gjør den digitale brukeropplevelsen optimal.

– Ja, og så er det jo en utrolig bra gjeng som gjør det herlig å gå på jobb, avslutter Strömberg.

Powered by Labrador CMS