Tinder innfører nye funksjoner som skal bedre sikkerheten i dating-appen.
Tinder innfører nye funksjoner som skal bedre sikkerheten i dating-appen.

Nå kan du blokke folk du ikke vil se – Tinder innfører nye funksjoner

Appen introduserer flere verktøy som skal gi bedre sikkerhet med " Inkognitomodus" og "Blokker profil".

Publisert Sist oppdatert

Det melder de i en pressemelding.

I dag kunngjør Tinder at medlemmene vil ha ytterligere beskyttelse mot overgrep på nettet, med utviklingen av funksjonene «Støter dette deg?» og «Er du sikker?» – vil det utvide kategoriseringene av hatytringer, seksuell utnyttelse og trakassering.

I tillegg gir Tinder medlemmene mer kontroll i appen med introduksjon av Inkognitomodus og «Blokker profil». I tillegg oppgraderes mulighetene for å rapportere andre medlemmer.

De to sikkerhetsfunksjonene blir oppdatert for å inkludere mer språk som Tinder klassifiserer som upassende oppførsel, for eksempel termer relatert til hatytringer, seksuell utnyttelse eller trakassering som er i strid med vilkårene for bruken av appen.

«Er du sikker?» Sendes til avsenderen av meldingen på bakgrunn av at Tinder fanger opp upassende språk, definert for å være åpenlyst seksuelt eller voldelig innhold i teksten, noe som reduserer meldinger av slikt innhold med mer enn 10%*. Det nye verktøyet er utviklet for å hjelpe Tinder-medlemmene å tenke seg om og vurdere handlingene sine før de sender meldingen.

Dersom du er mottaker av en melding og får opp «Støter dette deg» er dette en oppfordring fra Tinder om å rapportere upassende meldinger og det vil bli iverksatt tiltak mot medlemmer som velger å bryte reglene.

Siden lanseringen har denne funksjonen økt rapporteringen av meldinger med upassende språk med 45 prosent.

Inkognitomodus er et steg opp fra å skjule profilen din fullstendig. Medlemmer kan fortsatt swipe venstre og høyre i appen, men kun de du har likt vil se dem i anbefalingene sine. Ta full kontroll over hvem som ser deg mens du blar gjennom profiler på Tinder.

Blokker profil er et viktig steg mot å gi medlemmene muligheten til å velge hvem de vil se på Tinder. Når profiler foreslås, før matching, kan medlemmer blokkere dem slik at de ikke dukker opp igjen. En enkel måte å unngå å se en sjef eller eks på Tinder. Denne funksjonen kommer i tillegg til blokkering av kontakter og blokkering etter å ha rapportert.

Powered by Labrador CMS