Nova Consulting Group kjøper selskapene Dekode Interaktiv og Egde Consulting

Nova Consulting Group kjøper Egde Consulting og Dekode Interaktiv

Vokser kraftig.

Publisert

Det melder selskapet i en pressemelding.

Med oppkjøpene av Egde Consulting AS og Dekode Interaktiv AS tar NOVA et kraftig steg fram i sin satsing i det norske markedet.

Med de to nye selskapene om bord vil de ha nærmere 600 ansatte og over 800 millioner kroner i omsetning.

– At suksessfulle selskaper som Egde og Dekode velger å bli med i vår familie av ekspertselskaper, ser vi på som en tillitserklæring til NOVA-modellen og verdiene den baserer seg på, sier Geir Allan Hove, co-gründer og konsernsjef i NOVA i pressemeldingen.

Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester, og har hovedkontor i teknologiparken i Grimstad med avdelingskontorer i Kristiansand, Porsgrunn og Tromsø. Selskapet har i dag 100 ansatte med en omsetning i 2022 på rundt 120 millioner kroner.

– Egde vil gi oss en tyngre Norsk geografisk tilstedeværelse, noe som vi har hatt på tegnebrettet en stund og vil samtidig være et svært godt utgangspunkt for å utvide nedslagsfeltet vårt ytterligere i Norge. Dekode posisjonerer NOVA med solid spesialistkompetanse innen et nytt leveranseområde som er i kraftig vekst i Europa, forteller Hove.

Dekode er et av Nordens ledende WordPress-miljøer. Selskapet er også et av kun tyve WordPress VIP Gold partnere i verden, og eneste i Skandinavia.

Selskapet som har sitt hovedkontor i Oslo ble etablert i 2009 og har i dag i underkant av 60 ansatte og en omsetning i 2022 på rundt 60 millioner kroner.

– Dekode starter og slutter med de ansatte, og nettopp verdigrunnlaget til Nova har muliggjort en dialog som til slutt førte oss sammen. Vi gleder oss enormt til veien videre, hvor Novas unike modell gjør at vi får lov til å være oss selv, og spisse oss ytterligere på det vi kan best. Samtidig som vi får tilgang til et nettverk med supplerende spisskompetanse, som vi vet vil sette oss i stand til å levere enda høyere verdi til kundene våre, sier gründer og daglig leder Magne Ilsaas i Dekode i pressemeldingen.

NOVA melder i pressemeldingen at både Egde og Dekode vil fortsette å være sterke, selvstendige selskaper med sine egne tilpassede kulturer og ansvar for egen forretningsutvikling.

Powered by Labrador CMS