Dennis Hauger skal kjøre for det italienske laget Prema Racing.
Dennis Hauger skal kjøre for det italienske laget Prema Racing.

Lendo inn som sponsor i Dennis Haugers Formel 2- debut

– Vi har et langsiktig perspektiv på samarbeidet.

Publisert Sist oppdatert

– Lendo er usedvanlig stolte av å offentliggjøre at vi denne sesongen er stolt sponsor av Norges største motorsportstjerne, Formel 2-fører Dennis Hauger, heter det i en pressemelding onsdag.

Avtalen strekker seg over ett år, med opsjon på forlengelse.

– Dette er en reise vi i Lendo mer enn gjerne blir en del av. Vi er drevet av høyteknologi, og elsker konkurranse. Dennis driver en av de teknisk mest avanserte idrettene i verden, og er en suveren ambassadør som treffer bredt på våre målgrupper, sier markedssjef i Lendo AS, Lasse Øyslebø.

Dennis Hauger vant den prestisjefylte Formel 3-serien i fjor, og tar denne sesongen et stort steg opp til Formel 2, som en del av Red Bull Racings juniorteam for det italienske superteamet Prema Racing. Fortsetter fremgangen kan Hauger bli tidenes første, norske Formel 1-fører.

– I likhet med Dennis er vi offensive i tankegangen, og har et langsiktig perspektiv på samarbeidet. Vi blir mer enn gjerne med ham opp i det aller ypperste selskapet.

Sentral i kommunikasjonskonseptet

Stjerner som Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo, Mick Schumacher og Max Verstappen, har alle startet sin Formel-karriere på et lag som Prema Racing. Hele fem av de 20 førerne i årets F1-mesterskap har gått gradene via det italienske laget.

Lendo vil pryde både Dennis og hans nye bil gjennom hele sesongen, som inneholder 14 TV-sendte løpshelger i Formel 1- og Formel 2-sirkuset.

– Sammen skal vi i år skape aktiviteter og oppmerksomhet i sosiale medier og i andre kanaler, og om ikke lenge blir Dennis sentral i kommunikasjonskonseptet når Lendo utvider vårt tjenestespekter og introduserer sammenligning av billån som en del av porteføljen. Vi vil parallelt være synlige på alle Viaplays kanaler og plattformer som sender alle løpene gjennom sesongen.

Målet med sponsoravtalen er å feste en tydelig nummer 1-posisjon i markedet for billån.

– I tillegg til hovedsponsor RedBull og avtalen med Lendo, er det inngått sponsoravtaler med Den Stolte Hane, Puma og Pers Hotel, forteller manager Harald Huysman til NTB..

Powered by Labrador CMS