– Vi er svært fornøyde med å ha fått han med på laget, sier Rita Skjærvik, om å få Thomas Midteide inn som kommunikasjonsdirektør i Telenor.

Thomas Midteide er ny kommunikasjons­direktør i Telenor 

– Er det i absolutte toppsjiktet av kommunikasjonsledere i Norge.

Publisert Sist oppdatert

 – Telenor er et norsk industrieventyr som jeg alltid har vært imponert og stolt av, og jeg gleder meg veldig til å begynne, sier Thomas Midteide, i en pressemelding. 

Han er ny kommunikasjonsdirektør i Telenor Group, og kommer fra stillingen som konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft i DNB, hvor han har vært en del av konsernledelsen i DNB over ti år, og har tidligere ledet kommunikasjonsarbeidet i SAS Norge. 

Konserndirektør for HR, bærekraft og eksterne relasjoner i Telenor Group, Rita Skjærvik, er svært fornøyd med at Midteide takket ja til å bli en del av Telenor.

 – Thomas er det i absolutte toppsjiktet av kommunikasjonsledere i Norge, og vi er svært fornøyde med å ha fått han med på laget. Telenor lanserte i fjor vår nye strategi for langsiktig vekst og gode tjenester til folk og næringsliv, og hans erfaring er svært relevant når vi nå skal vise både kunder og investorer hvilken verdi Telenor leverer.

I tillegg til å ha kommunikasjonsansvaret vil Midteide også lede konsernets event- og konferanseavdeling. 

– Jeg gleder meg til å ta over et veldig profesjonelt og dyktig team i Telenor, og skal ta med meg masse erfaring fra årene i DNB hvor jeg hatt en fantastisk tid. Telenor har en godt likt merkevare og er viktig for utviklingen av sikre, digitale løsninger. Samfunnsrollen vi har gir arbeidet vårt ekstra motivasjon og mening, sier Midteide.

Han tiltrer stillingen i september.

 

 

 

Powered by Labrador CMS