F.v. Helen Selberg Johansen, Morten Vikanes og Eivind S. Eikefjord.

Good Morning Naug henter erfaren designer og lærling: – Et unikt spenn

Byrået henter ny senior motion designer fra Nord DDB og designlærling.

Publisert

– Vi er et byrå i vekst, og er utrolig godt fornøyde med at Morten Vikanes ville bli med på laget vårt. Jeg har hatt gleden av å jobbe med Morten i Nord DDB og vet hva han kan. Jeg mener han er en av de beste motion designere der ute, sier byråleder Helen Selberg Johansen i en melding.

Vikanes er glad for å være på plass i byrået i Nedre Vollgate.

– Etter 8 fine år i Nord DDB var tiden kommet for å søke nye utfordringer, og det får jeg her. Det er gøy å få jobbe med gamle kjente, og det er så mange spennende prosjekter på gang her at jeg var fullbooket og kunne gi full gass allerede første dag, sier han.

God erfaring med lærlinger

I tillegg til Vikanes har Good Morning Naug ryddet plass til en designlærling.

– Med denne farten i byrået er vi også veldig glade for å kunne ta imot Eivind S. Eikefjord, som har kommet inn som lærling via Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon, forteller byrålederen.

Byrået har god erfaring med å ta inn lærlinger og gi dem sjansen til å vise hva de kan.

– Flere av våre ansatte begynte som lærlinger, men er nå i fast stilling som designere. Å bidra til å sikre nok lærlingplasser i bransjen er et viktig samfunnsansvar vi som byrå har, mener Selberg Johansen, og oppfordrer andre byråer til å åpne døra for flere lærlinger.– Det gagner alle parter at talentene får arbeidserfaring under studietiden, påpeker hun.

51 år skiller den eldste og yngste

Good Morning Naug består nå av en gjeng hvor den yngste er 17 år og eldstemann 68 år.

– Det gir et unikt spenn i erfaring og kunnskap, som vi er overbeviste om at kommer kundene våre til gode, sier byrålederen og utdyper:

– Alt vi gjør er forankret i en felles forståelse om at det viktigste vi gir kundene våre er den gode ideen. Med mangfoldige innfallsvinkler, skjerper det oss i jakten på den beste.

Og snart er det flere folk på vei inn dørene.

– Vi har snart enda flere folk på vei opp trappene til oss, så vi går mørketiden lyst i møte.

Powered by Labrador CMS