F.v. Elisabeth Wiencke (Strategisk rådgiver), Kaia Gulsvik (Byråleder) og Tuva Dyrnes (Prosjektleder).

Stem Agency styrker teamet

I et utfordrende og dynamisk 2023 fortsetter Stem Agency å vokse og styrke sin posisjon som et ledende fullservice byrå innen kommunikasjon, branding og teknologi.

Publisert

Byrået kunngjør i en pressemelding ansettelsen av to nye teammedlemmer.

To nye nøkkelpersoner

Elisabeth Wiencke har lang erfaring og kompetanse innen merkevarebygging og markedsføring, og er Stem Agencys nyeste tilskudd som strategisk rådgiver.

Hun kommer senest fra stillingen som strategisk rådgiver i byrået Mission, og har tidligere hatt flere ledende roller, blant annet i eiendomsselskapene JM Norge og i Skanska Bolig, hvor hun ledet markedsavdelingen, men også drev digitalisering av markedsaktiviteter og kundereisen. 

– Jeg falt for den hyggelige og åpne kulturen i Stem Agency, sammensetningen av kundeporteføljen, og ikke minst at jeg identifiserer meg med verdiene passion og integrity, sier Wiencke og legger til: 

– Det oppsummerer fint hvem jeg er, og hva jeg står for. Jeg gleder meg veldig til å bli enda bedre kjent med både kollegaer og kunder, og bidra til videre utvikling og vekst for både Stem og kundene våre. 

Prosjekter som imponerer

I tillegg har Stem Agency rekruttert Tuva Dyrnes som prosjektleder. 

Hun har over 12 års erfaring innen prosjektledelse, filmproduksjon og konseptutvikling, spesielt i feltene reklame, innovasjon og bærekraft. 

Hennes bakgrunn inkluderer nøkkelroller i Anorak, Green Producers Club, og Babusjka, hvor hun har jobbet med kunder som UNICEF, Hafslund Oslo Celsio og Dagens Næringsliv.

– Å bli en del av Stem Agency føles som en naturlig fortsettelse av min karrierevei. Jeg har alltid vært drevet av ønsket om å skape positive endringer gjennom innovativ prosjektledelse og bærekraftige initiativer, sier Dyrnes og fortsetter:

– I Stem finner jeg en kultur som resonnerer med mine egne verdier om samarbeid, kreativitet og bærekraft. Jeg ser fram til å kombinere min erfaring med teamets ekspertise for å levere prosjekter som ikke bare imponerer våre kunder, men også bidrar positivt til samfunnet. 

Utfordrende år 

Byråleder Kaia Gulsvik uttrykker stor entusiasme over de nye ansettelsene:

– 2023 har vært et utfordrende år for mange bransjer, og våre kunder ser på oss som en strategisk partner i disse tider. Med Elisabeth og Tuva på teamet står vi enda bedre rustet til å levere gode resultater for våre kunder. Vi ser fram til å dra nytte av deres unike kompetanse, entusiasme og team-glede, og vi gleder oss veldig til 2024.

Powered by Labrador CMS