JCP sin kampanje for Osloskolen.

Osloskolen og JCP skal finne nye forbilder

I den nye lærerrekrutteringskampanjen for Osloskolen er fokuset å hylle lærere, og vise hvilke forbilder de er for elevene.

Publisert

– Vi er på jakt etter flere kunnskapsrike lærere og flere forbilder. Jeg tror det å vise frem hva en lærer faktisk betyr for elever og samfunnet er viktig, sier Ellen Prerovska Andersen, kommunikasjonsrådgiver i Osloskolen i en pressemelding.

– Responsen vi har fått siden kampanjestart, bekrefter at vi har truffet en nerve, sier hun.

Samarbeidet på kommunikasjon og medietjenester mellom Osloskolen og JCP PRAD startet i oktober 2023, og har blant annet resultert i en rekrutteringskampanje for nye lærere. 

– For å øke lærerrekrutteringen ønsket vi å vise hvilke fantastiske forbilder som allerede finnes i Osloskolen. Vi har hatt fokus på å dyrke den sterke idéen, i både kjennskap-, kunnskap- og konverterendeuttak, sier byråleder i JCP PRAD Lars Eia Kirkholm. 

– For å få til dette har nesten alle kompetanser hos oss vært involverte. Innholdsprodusenter, fotografer, filmavdeling, animatører, kreatører, design og medierådgivere har bidratt sterkt for å sikre den kjente røde tråden, sier senior prosjektleder Jannicke Smevik Hoff stolt. 

Kreatørene bak kampanjen, Helge Svendsen, Øivind Kristiansen og Hanna Sverdrup, forteller at det å jobbe med læreryrkets betydning har vært skikkelig givende.

– Gjennom oppveksten har vi alle hatt en lærer som har hatt en stor påvirkning på oss, og på valgene man endte opp med å ta. Dette var grobunnen for idéen om at lærere er blant de viktigste forbildene man har som ung. Som lærer har man en enorm påvirkning på elevene sine.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS