Ellevill Produksjon henter koordinator fra NRK og fotograf fra brandingbyrået KIND. Koordinator Maria Haugsgjerd (t.h.) ble ansatt i Ellevill allerede i april, mens Isak Norum (t.v.) tiltrådte sin stilling som online, still- og filmfotograf i august. Med Maria og Isak på laget mener gründer Markus Odland at Ellevill er godt posisjonert.

Ellevill knuser egen omsetnings­rekord – Ansetter og vokser

– 2023 har så langt vært et veldig, veldig godt år for oss både økonomisk og kreativt, sier gründeren.

Publisert

– Det er kult å se at vi klarer å tiltrekke oss så talentfulle folk. Det inspirerer og har allerede kommet til uttrykk i samarbeid med kundene våre.

Det sier co-gründer Markus Odland i en pressemelding. 

Nye ansettelser

Ellevill er et kreativt drevet produksjonsselskap som lager reklame- og informasjonsfilm.

Maria Haugsgjerd kommer fra TV-bransjen og produksjoner som Maskorama og Kompani Lauritzen. I tillegg har hun jobbet to år i NRK P3. 

For Ellevill trer hun inn i rollen som koordinator og produksjonsleder.

– Grunnen til at jeg valgte Ellevill var fordi de lager veldig mye kule og kreative filmer. Samtidig at det er veldig god energi i gruppen og jeg liker å jobbe med både flinke og hyggelige folk, sier Haugsgjerd. 

Odland forteller at det var Isak Norum sine egenskaper i etterarbeid som utmerket seg i søknadsprosessen.

– Jeg er en veldig kreativt drevet person og jeg syntes porteføljen til Ellevill var spennende. Kule kunder hjelper på og jeg håper å bidra med mine ferdigheter innen foto og etterarbeid, sier Norum.

Nytt rekordår

Ellevill Produksjon startet opp i 2021 og teller seks ansatte. Målet for 2023 er å øke kapasitet for å kunne møte byråenes behov innen reklamefilm. Med Haugsgjerd og Norum på laget mener gründeren at Ellevill er godt posisjonert.

– 2023 har så langt vært et veldig, veldig godt år for oss både økonomisk og kreativt. I år har vi satt omsetningsrekord, vunnet et stort offentlig anbud og samarbeidet med kreativt ambisiøse merkevarer, forteller Odland. 

– Jeg mener nå vi har et kjerneteam som er små nok til å være lønnsomme på små oppdrag, samtidig som vi er store nok for high-end produksjoner, avslutter han. 

Powered by Labrador CMS