Hedersprisvinner Emilie Voe Nereng
Hedersprisvinner Emilie Voe Nereng

Emilie Nereng fikk juryens hederspris under VIXEN Awards

Kveldens siste og gjeveste pris gikk til influenserveteran Emilie Nereng.

Publisert Sist oppdatert

Emilie Nereng fikk den aller gjeveste prisen på VIXEN awards, fredag.

Juryen sa i sin begrunnelse at det var på høy tid at vinneren fikk ekstra anerkjennelse for eksepsjonell innsats.

– Hun har klart noe veldig få klarer, veldig få prøver på og som enda færre klarer med suksess, sier juryleder Astrid Valen-Utvik, som beskriver Nereng som en foregangsperson.

Influenseren som tidligere kalte seg Voe, var en av Norges første store bloggere i 2009. Siden den gang, har hun lagt ned bloggen, tatt bachelor i ernæring og blitt matinfluenser under instahandelen @emilienutrition. Nereng har også gitt ut boka «Sunnere livststil».

– Hun introduserte seg selv som influenser i et helt nytt segment. Personen har holdt seg relevant over mange år med integritet og tydelighet. Prisen går til en som er godt likt på tvers av ulike aldersgrupper og segmenter. Det er imponerende og fortjener heder og ære, sa Valen-Utvik fra scenen.

Stolt over utviklingen i bransjen

Nereng virket overrasket over å få prisen.

- Jeg har vært i denne bransjen i 14 år, det er halvparten av mitt liv. Jeg har sett hvordan alt har utviklet seg, og det har utviklet seg i en retning jeg må si jeg er ekstremt fornøyd med, sa hun fra scenen.

Hun beskrev utviklingen som en enorm profesjonalisering.

– Alle delte hva faen de ville, ingen kunne redigere, hei bloggen, her er spørsmålsrunden, til at man nå er innholdsprodusenter, og proffe, sa Nereng.

- Vi er blitt en gjeng som heier på hverandre, som finner hver sin nisje og som står for noe. Og det er kanskje det jeg er aller mest stolt av - utviklingen av Influenser-Norge og hva det har blitt.

Årets utgave av VIXEN awards ble arrangert fredag på Gamle Logen i Oslo.

Det ble delt ut 17 priser. Hedersprisen var den eneste der det ikke var annonsert nominerte på forhånd.

Nereng ble årets matinfluenser i 2021 og i år fikk hun altså den største prisen av alle.

Powered by Labrador CMS