Eskil Andreassen, forretningsutvikler i NPG Sport & Communication.

Går fra TV 2 til NPG Sport & Communication

Tidligere Monday Sport-topp Eskil Andreassen går fra TV 2 til det nyetablerte sportsbyrået NPG Sport & Communication.

Publisert

Eskil Andreassen går fra TV 2 til NPG Sport & Communication.

Der går han inn i en ny rolle som forretningsutvikler, og skal bistå sponsorer og idrettsforbund med å utvikle kommersielle konsepter og innholdsprodukter.

– Vi er veldig glade for å få med Eskil på laget. Eskil har lang erfaring både fra idrettsverden og TV-bransjen. Han har bygget opp de kommersielle produktene rundt flere av Norges aller største TV-rettigheter, blant annet Eliteserien, både for Discovery og TV 2, sier Espen Skoland, administrerende direktør i NPG Sport & Communicaion, i en pressemelding.

Andreassen kommer fra rollen som prosjektleder for norsk fotball i TV 2. 

Han har tidligere vært Head of Business Development i Monday Sport og har i tillegg jobbet for Discovery, Norsk Toppfotball, Fotball Media og bygget opp Vizrts operasjon i sub-Sahara Afrika.

– Jeg har hatt noen veldig fine år i TV 2, og jeg er veldig glad i alle vennene jeg har fått der. Men noen ganger dukker det opp noen kreative miljøer med en kompetanse og erfaring som treffer en nerve i markedet. Det har NPG Sport & Communication gjort. Jeg har jobbet med flere av folkene her før, og vet hva de står for, sier Andreassen.

Han vil fortsette å jobbe for TV 2 frem til april 2024.

Powered by Labrador CMS