– Jeg har lenge tenkt at det ville vært givende å ta med meg erfaringene fra tiden som konsulent over til en bedrift for å kunne styrke kommunikasjonsarbeidet innenfra, sier Stian Lothe.

Stian Lothe er ny kommunikasjons­direktør i Jernia

Blir også en del av Jernia-ledelsen i mai.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Som mange andre, har jeg fått med meg hvor dyktige Jernia har vært på å posisjonere seg mot det grønne skiftet. De har kommet med konkrete løsninger og tiltak som har forberedt bedriften på en økonomi som fremover vil og må bli mer bærekraftig, sier Stian Lothe (28), i en pressemelding tirsdag.

Han tiltrer stillingen som kommunikasjonsdirektør, og blir også del av Jernia-ledelsen.

– Jeg har lenge tenkt at det ville vært givende å ta med meg erfaringene fra tiden som konsulent over til en bedrift for å kunne styrke kommunikasjonsarbeidet innenfra. Å skulle få lede og videreutvikle kommunikasjonen til en allerede proaktiv bedrift som Jernia er på mange måter midt i blinken for meg.

Har markert seg

Lothe kommer fra Aga i Hardanger, og har de siste årene vært rådgiver i Hill+Knowlton Strategies og jobbet som politisk rådgiver. Han har også vært skribent i VG siden 2017, og har en fireårig bachelorgrad i statsvitenskap og russisk språk fra Middlebury College i USA. Han er også student ved Universitetet i Oslo, hvor han tar en master i rettsvitenskap.

Administrerende direktør i Jernia, Espen Karlsen, er fornøyd med den nye ansettelsen.

– Stian har markert seg som et kommunikasjonstalent med god teft, både med sin brede erfaring innen faget og med sin skarpe penn i avisspaltene. Vi gleder oss til å få ham med på laget, sier Karlsen.

Lothe tiltrer stillingen i mai 2022.

Powered by Labrador CMS