– Vi er skikkelig stolte over å være blant finalistene

INEVO eneste markedsførings­byrå med i vekstskaper­program

– Vi er skikkelig stolte.

Publisert

INEVO er det eneste norske markedsføringsbyrået som er shortlisted i EY Entrepreneur of the year award, verdens største vekstskaperprogram.

Det melder INEVO selv i en pressemelding.

– Vi er skikkelig stolte over å være blant finalistene i EY Entrepreneur of the year award! Det er en bekreftelse på at vårt langsiktige arbeid med å utvikle fremtidens digitale markedsførere gjennom INEVOs OMA-program, operative markedsassistenter,) gir gode resultater - både for våre kunder og ansatte, sier daglig leder, Frode Vik, i pressemeldingen.

I underkant av 4 200 av Norges rundt 300 000 aksjeselskaper tilfredsstiller kriteriene til EY Entrepreneur Of The Year-programmet i 2022.

Omkring 300 av disse har én eller flere vekstskapere som tilfredsstiller kriteriene om aktiv ledelse og eierandel, og av disse igjen er vekstskapere fra 34 virksomheter nominert og dybdeintervjuet til årets program.

Det er en stor anerkjennelse for både vekstskaperen og bedriften å være nominert til EY Entrepreneur Of The Year-programmet.

De 34 regionale finalistene deltar på sine respektive regionskåringer i november.

8. november går startskuddet for årets regionskåringer i Stavanger, og Ey tar deretter turen til Oslo, Bodø, Kristiansand og Trondheim før de avslutter i Bergen 30. november.

Om INEVO går til landsfinalen, som blir arrangert i februar 2023, blir avgjort den 15. november.

Powered by Labrador CMS