Veronika Skagestad starter som kommunikasjonssjef i Felleskjøpet Agri 2. mai.

Fra burger til bonde

Veronika Skagestad forlater jobben som kommunikasjonssjef i McDonald’s i Norge, og går til Felleskjøpet Agri.

Publisert Sist oppdatert

– En ære å få være med på å forvalte en merkevare som er så høyt verdsatt, sier Veronika Skagestad, i en pressemelding torsdag.

Fra 2. mai bytter hun beite og blir kommunikasjonssjef i Felleskjøpet Agri, bondesamvirket med 18,7 milliarder i omsetning og over 4000 ansatte

Skagestad har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i TINE, og har de siste fire årene vært kommunikasjonssjef for McDonald’s i Norge. Veronika kjenner derfor godt til landbruket og samvirkemodellen fra før.

– Jeg ser fram til å være en del av laget som skaper verdi for bonden og bygge videre på det gode omdømmet som Felleskjøpet Agri har. Det er en ære å få være med på å forvalte en merkevare som er så høyt verdsatt – ikke bare i landbruket, men også blant nordmenn flest. Det føles som jeg har kommet hjem.

– Bonden bli viktigere enn noen gang

Konserndirektør Marked og Kommunikasjon Line Hildonen Ramstad gleder seg til å få Skagestad om bord på Felleskjøpet-skuta.

– Veronika har bred kompetanse, erfaring og har et vinnende vesen. Dette er egenskaper som er svært gode for å lykkes som kommunikasjonssjef for en merkevare med et sterkt omdømme.

Skagestad vil fortsette å utvikle arbeidet som allerede gjøres for å fortelle historien om Felleskjøpet som en avgjørende partner for den norske bonden.

– Det norske jordbruket har alltid vært viktig, men i vår samtid med krig og uroligheter vil bonden bli viktigere enn noen gang, sier Hildonen Ramstad.

Med fortid i TINE er ikke Skagestad ukjent med samvirket.

– Jeg er en stor fan av samvirkemodellen, som jeg har god erfaring med fra tiden i TINE, og har et veldig godt inntrykk av Felleskjøpet Agri, forteller hun.

Og oppsummerer tiden i McDonald´s som fantastisk.

– Vi har fått til så mye sammen, og jeg har vokst mye på disse årene på grunn av tilliten de har gitt meg. Det er jeg evig takknemlig for. Nå gleder jeg med til å bli en del av Felleskjøpet Agri og bruke min kompetanse til å sikre lønnsomhet for bonden, sier Veronika Skagestad.

Powered by Labrador CMS