Kathrine Astrup (t.v.) er ansatt som daglig leder for Leidar Norge. Hun vil ha en viktig alliert i Mari Finnestad (til høyre), som leder filmteamet i Norge.
Kathrine Astrup (t.v.) er ansatt som daglig leder for Leidar Norge. Hun vil ha en viktig alliert i Mari Finnestad (til høyre), som leder filmteamet i Norge.

Overtar som byråleder i Leidar

Per Bjørkum forlater selskapet etter to og et halvt år.

Publisert

Kathrine Astrup overtar stillingen som daglig leder i Leidar Norway etter Per Bjørkum, som etter to og et halvt år i sjefsstolen er First House-gründeren på vei til en lederstilling i Geelmuyden Kiese. 

Rykker opp

– Kathrine har akkurat den rette utdanningen og erfaringen for å utvikle vår virksomhet i Norge, sier Rolf Olsen, styreleder i Leidar Norway AS og grunnlegger av byrået.

– Utnevnelsen hennes vil bety at vi samkjører virksomheten vår i Norge sterkere, med å være et internasjonalt og fokusert boutique-konsulentselskap, legger han til. 

Styrelederen retter samtidig en takk til Bjørkum for hans «entusiastiske lederskap» gjennom utfordrende tider. 

– Jeg har satt pris på hans endeløse positive ånd, og jeg er sikker på at han vil lykkes i fremtiden. Per drar etter egen vilje og jeg ønsker ham lykke til, avslutter Olsen. 

Godt posisjonert

Kathrine Astrup var assisterende direktør ved Citigate Dewe Rogerson i London fra 1998 til 2003, og deretter konsulent i Axxept i Norge i sju år. 

I nesten seks år ledet hun oppbyggingen av et familieselskap, som gjennom sitt lederskap etablerte seg som en ledende vinprodusent i Italia, før hun ankom Leidar i fjor høst. 

– Jeg ser fram til å jobbe tett med et fantastisk team av Leidar-kolleger i Oslo og på tvers av kontorene våre i London, Brussel, Genève, New York, Washington DC, Dubai og Singapore, skriver Astrup på sin LinkedIn-profil.

– Med et globalt team er Leidar godt posisjonert til å hjelpe små og store selskaper med å posisjonere dem innenfor og utenfor deres kjernemarkeder – og støtte internasjonale virksomheter inn i Norden, fortsetter hun. 

Powered by Labrador CMS