Fra venstre: Henrik Friis de Magalhães e Meneses og Ketil Børstein Stensrud.
Fra venstre: Henrik Friis de Magalhães e Meneses og Ketil Børstein Stensrud.

Palmesus med ny partnersjef med bakgrunn fra Real Madrid

Palmesus ansetter Henrik Friis de Magalhães e Meneses som ny partnersjef.

Publisert

Festivalen Palmesus ansetter ny partnersjef. Den nyansatte festivaltoppen, 30 år gamle Henrik Friis de Magalhães e Meneses, kommer fra stillingen som leder for FNs Business Arena i Oslo.

– Det er en ære å få jobbe med Norges mest nasjonale festivalmerkevare som i så mange år har utmerket seg innenfor det kommersielle. Palmesus har alltid vært en utrolig inspirasjon for meg og jeg har lenge fulgt med på hvordan de har sprengt grenser innenfor merkevaresamarbeid og gått opp nye stier, sier Friis i en pressemelding. 

I FN jobbet han blant annet med bærekraftspartnerskap mot næringslivet, akademia og offentlig sektor. 

Før det var norskportugiseren innom Real Madrids partneravdeling, der han jobbet med aktiveringer for den spanske storklubbens globale sponsorer.

I løpet av året vil Friis erstatte Palmesus’ mangeårige kommersielle sjef, Ketil Børstein Stensrud, som i høst går over i en nyopprettet rolle som nordisk direktør i festivaloperatøren Superstruct Entertainment.

– Det føles rart å skulle bytte beite etter over 15 år i Palmesus, men alt har sin tid. Det har vært en helt eventyrlig, livsdefinerende reise som har gitt meg nøklene til verden, men selv om det nå blir litt mer overordnede oppgaver for meg på nordisk nivå, er det jo ikke noe farvel, sier Stensrud.

Han legger til at han fortsatt vil være tett på Palmesus sine viktigste partnere.

Powered by Labrador CMS