Carina Olset Hovda, rådgiver i Corporate Communications, deltar i ny sesong av det konkurransedrevne programmet på Discovery.

Deltar i tidenes største kjendiskonkurranse

Se hvem som dukker opp! 

Publisert

Tidenes kanskje største kjendiskonkurranse, «Sistemann ut!», er tilbake når 56 kjente nordmenn skal bryne seg på 55 konkurranser i alt mellom himmel og jord.

Hver episode inneholder fire ulike utfordringer, og taperen må reise hjem. Den som stadig unngår å bli eliminert, og til slutt viser seg å beherske flere øvelser enn alle de andre, kan kalle seg Norges mest allsidige kjendis, og vinneren av Sistemann ut! 

I dag begynte innspillingen av sesong to, med Martin Johnsrud Sunby som den altseende spill-lederen. Her er noen av de nye deltakerne:

Andreas Ygre Wiig er kjent for sin suksessfulle snowboardkarriere. Nå er han ansatt i JCP Event. 

Martin Mathisen og Andreas Ygre Wiig.

Carina Olset Hovda har 21 år bak seg som journalist. I dag er hun rådgiver i Corporate Communications

Siden september 2022 har Carina Olset Hovda vært rådgiver i Corporate Communications.

Malin Nesvoll er tekstforfatter og influenser. Allerede i 2017 ble hun et kjent fjes for det norske folk da hun var med i NRK-programmet «Jeg mot meg». Siden har hun klart å opparbeide seg en stor følgerskare i sosiale medier, der hun ofte deler ærlig og ufiltrert fra hverdagen sin. 

Jennie Sofie er influenser, skuespiller, forfatter, klesdesigner og programleder. Med flere hundre tusen følgere i sosiale medier, er det ingen tvil om at hun er et forbilde og en sterk stemme. I 2021 ga hun ut boken «Mitt nakne hjerte».

Jennie Sofie.

Martine Halvorsen er influenser og forfatter. Hun har blitt kjent som en kroppspositivist, og har blant annet skrevet boken «Sykt normal». I høst var hun deltaker i realityserien «16 ukers helvete» hvor Martin Johnsrud Sundby også var programleder. 

Influenseren Aleksander Sæterstøl fikk sitt gjennombrudd da han møtte kjæresten Martine Lunde for første gang under deltakelsen deres i «Paradise Hotel» i 2017. Han har siden den gang vært en gjenganger på skjermen og er nå aktuell i «Sistemann ut!»

Ellen Aabol er en norsk influenser, sanger og matskribent. Hun ble i 2018 nominert til «Årets Meningsbærer» i Gullsnutten, og i 2021 ble hun nominert til «Årets matblogg» i Vixen Influencer Awards. 

Ellen Aabol.

Kristin Gjelsvik er en norsk influenser og debattant. Hun ble kjent da hun deltok i Paradise Hotel i 2012. Senere har hun deltatt i andre tv-programmer som «Bloggerne», «Camp Kulinaris» og nå sist i «Farmen kjendis». Søndag ble det klart at det var Gjelsvik som måtte forlate gården etter å ha tapt tvekampen i slegge mot Emilie Voe Nereng.

Kristin Gjelsvik

Influenseren Liva B. Ingebrigtsen, gift med friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen, har blitt et velkjent ansikt gjennom familiens realityserie «Familien Ingebrigsten», som ble på sendt NRK. 

Powered by Labrador CMS