Fra venstre: Jarle Ring, daglig leder JCP Arena, Tuva Bakken, prosjektleder JCP Arena, Lars Terje Grorud, CEO JCP og Camilla Hovind, styremedlem JCP Arena

Tuva Bakken ansatt i JCP Arena

JCP Arena er JCP-husets byrå for egeneide konsepter. Nå får de Tuva Bakken med på laget.

Publisert

JCP Arena har de siste årene arrangert selskapets familiefestival kalt «A Walk in the Park». I år arrangeres den i ni norske byer.

Nå får de med seg Tuva Bakken, som har en bachelor i arrangementsledelse, og kommer fra jobben som arrangementskoordinator for kulturarrangementer på Union Scene i Drammen. Der har hun blant annet jobbet med flere arrangementer rettet mot barn.

– A Walk in the Park er vårt største satsingsområde i JCP Arena, og er et konsept i sterk utvikling. Vi setter rekord i år med ni gjennomføringen, og det er allerede stor pågang for ytterlige etableringen i 2025, sider daglig leder i JCP Arena, Jarle Ring.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 100 ansatte i Norge.

– Jeg har hørt mange gode ting om JCP, og fra utsiden har det virket som det er et kult sted å jobbe, med en god og inkluderende kultur. Det at JCP er et selskap med store ambisjoner, liker jeg godt sier Tuva Bakken.

– Å kunne benytte kompetansen min på tvers av JCP-familien er noe som også fristet, og gjorde at jeg hadde ekstra lyst på denne jobben, avslutter hun.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS