Fra venstre, byråleder Tommy Hove Stiansen, Event Manager Marit Hovik og Crew Manager Stine Volleng.

Retail Factory med to nyansettelser

Retail Factory, som er en del av JCP, har startet 2024 med to nyansettelser.

Publisert

Marit Holvik er ansatt som ny event manager og Stine Volleng som ny crew manager i Retail Factory.

– Vi er strålende fornøyde med å ha Marit og Stine med oss på laget. De er begge unge og fremadstormende, samtidig som de har masse god erfaring i bagasjen, sier byråleder Tommy Hove Stiansen i en pressemelding.

Holvik har allerede vært med på å blant annet starte et plateselskap og et eventbyrå. Hun skriver, produserer og synger også egen musikk. 

– Jeg studerte først musikkproduksjon, så prosjektledelse, kunst og kreativ næring. Mens jeg studerte var jeg med på å starte et plateselskap og et eventbyrå, forteller Holvik. 

– I tillegg har jeg jobbet i PR- og eventavdelingen i Universal, som prosjektkoordinator for Deichman, executive assistant i YLTV, i managementene Mon.Gems og Baracoa, og på Gamla konsert og scene, sier hun videre. 

Holvik har allerede vært en del av JCP-huset som captivator et år. 

Med seg inn dørene får hun Stine Volleng, som er i gang som crew manager. Volleng har med seg en bachelor i reiselivsledelse, en master i international business og fem års erfaring fra Red Bull. 

– Jeg håper at jeg kan bidra med verdifull innsikt og ferdigheter som kan være til hjelp når jeg skal rekruttere og følge opp captivatorene våre, sier Volleng. 

– Erfaringen min minner mye om den rollen captivatorene våre fyller i sitt arbeid, så jeg vet hva som kreves. Jeg gleder meg til å bidra til rekruttering og oppfølging av det talentfulle crewet vårt, og jeg er takknemlig for muligheten jeg har fått i JCP. Jeg ser veldig fram til å jobbe sammen med resten av huset for å nå våre felles mål.

Powered by Labrador CMS