André Gidoin og Victoria Ulrikke Iles.

Morgenstern henter kreativ leder fra konkurrent

Reklamebyrået napper kreativ leder fra Nord DDB og henter talent hjem fra New York.

Publisert Sist oppdatert

Det nye kreatør-teamet i Morgenstern består av Art Director André Gidoin og tekstforfatter Victoria Ulrikke Iles. 

Gidoin kommer fra stillingen som kreativ leder i Nord DDB, mens Iles kommer rett fra New York. Her har hun de siste åtte årene jobbet for ulike byråer, sist i Publicis-eide Le Truc. Også Gidoin har flere års internasjonal erfaring fra Paris, Milano og New York. 

– André vikarierte for meg da jeg var i pappaperm for noen år siden. Hele Morgenstern ble såpass glad i ham at jeg egentlig burde vært sjalu. Victoria var det André som fant. Hun har en imponerende CV og en del kompetanse vi ikke har fra før. Vi prøver å ikke rekruttere flere av oss selv, men folk som kompletterer oss. Det gjør virkelig André og Victoria, sier kreativ leder i Morgenstern, Anders Muurman Holm i en pressemelding.

Byråleder i Morgenstern, Camilla Kim Kielland, sier at rekrutteringen av teamet er en del av byråets strategi om å vokse kontrollert gjennom å rekruttere de aller beste folkene når de er tilgjengelige, uavhengig av oppdragsmengde “der og da”. 

– Vår kjernekompetanse er kreativitet, og nå blir vi enda mer konkurransedyktige og solide med et kreatørteam til på laget. Skal vi bli Norges beste reklamebyrå må hver eneste person være håndplukket og dele den ambisjonen, og det gjør definitivt André og Victoria, sier Kielland. 

Det nye teamet begynte i Morgenstern 1. februar. 

– Overgangen til Morgenstern føles like naturlig som å legge seg oppi en sovepose man ikke har brukt på et par år. Jeg gleder meg skikkelig over å ha teamet opp med Victoria. Hun er utrolig god i faget sitt og en fantastisk drevet person med masse positivitet. Det viktigste i vår bransje er folka, og både Victoria og alle andre i Morgenstern er helt topp, sier Gidoin.

– Ikke bare er André kjempeflink og hyggelig, men han er også en blandingsnordmann med utenlandserfaring slik som meg. Jeg tenker at han kanskje har litt andre referanser og måter å gjøre ting på enn de som er født med ski på beina, men også nok norske bransjeår på baken til å kunne lære meg hvordan ting gjøres her til lands, sier Iles.

Powered by Labrador CMS