GK HealthHub er et tverrfaglig team som leverer alt fra myndighetskontakt til kreative kampanjer for helsevirksomheter. Satsingen ledes av partner og seniorrådgiver Geir Ove Harnes.

GK HealtHub

Naeem Zahid blir ny samarbeidspartner for GK

Den erfarne legen og teknologilederen skal kapre nye kunder for Geelmuyden Kieses helsesatsing.

Publisert Sist oppdatert

I fjor opprettet Geelmuyden Kiese det tverrfaglige teamet HealthHub for å skape bedre kommunikasjon for kunder innen helse, legemidler og medisinsk teknologi. Nå inngår byrået en fast samarbeidsavtale med Naaem Zahid. 

Det kommer fram i en pressemelding. 

– Jeg ser fram til å jobbe med spennende kunder innenfor områder jeg brenner for. Samtidig gleder jeg meg til å jobbe med Norges dyktigste team og sterkeste merkevare innen kommunikasjon, sier Zahid. 

Zahid kommer fra stillingen som medisinsk direktør ved Aleris Helse. Han har også en MBA fra INSEAD og en PhD i folkehelse. Før det var han senior forretningsutvikler for e-helse hos Telenor, hvor han jobbet med løsninger for fjernkirurgi og andre 5G-anvendelser i helsevesenet. Han har også jobbet i flere år som kirurg ved Akershus Universitetssykehus. 

Zahid er lege og kirurg med lang klinisk og strategisk erfaring.

– Naeem har en sjelden kombinasjon av erfaring fra klinisk arbeid, teknologi og strategisk ledelse. Han har et stort nettverk og bred kunnskap om helse, legemidler og medisinsk teknologi. Dette vil ytterligere styrke GK HealthHub som det mest spennende miljøet innen helsekommunikasjon, sier partner og seniorrådgiver Geir Ove Harnes.

Som samarbeidspartner vil Zahid ha ansvaret for egne kunder under en delingsavtale med Geelmuyden Kiese. Han vil sitte hos GK og bruke GKs medarbeidere til å løse kundeoppgaver. GK har i flere år hatt et svært vellykket, tilsvarende samarbeid med tidligere sjefredaktør i Dagbladet John Arne Markussen. 

Oppstart er tentativt i august.

Powered by Labrador CMS