VM i Trondheim blir den største idrettsfesten i Norge på 15 år og håpet er at det blir like stor suksess som VM i Oslo i 2011.
VM i Trondheim blir den største idrettsfesten i Norge på 15 år og håpet er at det blir like stor suksess som VM i Oslo i 2011.

Ski-VM med gigantavtale – sikrer 100 millioner kroner

SpareBank 1 SMN blir en av hovedsamarbeidspartnerne til VM på ski i Trondheim i 2025 og legger samtidig en historisk stor sum på bordet.

Publisert

– En samarbeidsavtale som dette er mer enn et økonomisk bidrag for oss i SpareBank 1 SMN, sier konsernsjef i SpareBank 1 SMN, Jan-Frode Janson i en pressemelding.

Regionens største bank går inn som en av hovedsamarbeidspartnerne av det kommende skimesterskapet i Trondheim i 2025 og lanserer samtidig et eget folkehelseprosjekt med en ramme på inntil 100 millioner kroner. 

- Vi ser en økende trend for inaktivitet i befolkningen, og er bekymret for de negative konsekvensene det har for samfunnet. Oppkjøringen mot VM på ski i 2025 er en perfekt anledning til å engasjere folk flest til å bli mer fysisk aktiv, sier Janson.

Han sier at majoriteten av de 100 millionene de legger på bordet vil komme frivilligheten i Midt-Norge til gode og fremme folkehelse for alle i regionen.

VM-sjef Åge Skinstad sier i pressemeldingen at han er svært fornøyd med å ha fått SpareBank 1 SMN som en av hovedsamarbeidspartnerne frem mot det store arrangementet i 2025.

Og ifølge VM-sjefen hadde ikke de bærekraftige tiltakene knyttet til likestilling og inkludering vært mulig uten støtten fra samarbeidspartnerne. 

– At våre samarbeidspartnere slik som SpareBank 1 SMN er opptatt av bærekraft og likestilling, mangfold og inkludering, bidrar tungt til at vi får gjennomført tiltak og øvelser som fremmer dette, sier Skinstad. 

Ski-VM 2025 og SpareBank 1 SMN har nå signert en intensjonsavtale, og vil ferdigforhandle avtalen i løpet av den nærmeste måneden. Det vil bli iverksatt en rekke aktiviteter utover høsten, i tillegg til utlysning av støtteordninger til frivilligheten for å fremme folkehelse. 

 

Powered by Labrador CMS