Viseadministrerende direktør Petter Vold sammen med nyansatt markeds- og kommunikasjonsdirektør Rune Jevne Sjøhelle.
Viseadministrerende direktør Petter Vold sammen med nyansatt markeds- og kommunikasjonsdirektør Rune Jevne Sjøhelle.

Forlater Footprint – blir markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC

- Jeg gleder meg til å bli en del et av landets tyngste rådgivningsmiljøer som også har en verdibasert kultur.

Publisert Sist oppdatert

Rune Jevne Sjøhelle er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC, opplyses det om i en melding fra selskapet.

Sjøhelle kommer fra stillingen som partner og administrativ leder i Footprint Consulting. Han tar over etter Henrik Lervold som i september gikk til KPMG.

– Jeg gleder meg til å bli en del et av landets tyngste rådgivningsmiljøer som også har en verdibasert kultur. Gode folk der! PwC har høye strategiske ambisjoner og drar i riktig klima– og bærekraftsretning. Dette viser de blant annet gjennom den årlige klimaindeksen, som tar tempen på klimaarbeidet i Norges hundre største selskaper. Dette var noe av grunnene til at det var lett å si ja til denne utfordringen, sier Sjøhelle i meldingen.

Det er ikke første gang Sjøhelle inntar en rolle som direktør. Tidligere har han hatt denne stillingen både i Nordea, Letsbuyit.com og Lindorff. Han har også erfaring som seniorrådgiver for ledelsen i NHO, og byråerfaring fra Geelmuyden Kiese og Argument.

– Vi opplever Rune som en komplett profil, både personlig og faglig. Rune skal være med å bidra til at PwC fortsatt er det foretrukne revisjons- og rådgivningsfirmaet i Norge som bygger tillit i samfunnet og løser viktige problemer, og som som har den sterkeste merkevaren i bransjen, sier Petter Vold, viseadministrerende direktør i PwC.

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen i PwC består av 17 medarbeidere innenfor fagfelt fra design og video til event, innholdsproduksjon, kommunikasjon og tilbudsstøtte.

– Jeg er imponert over hvordan selskapet har satset på å bygge et solid fagmiljø på marked og kommunikasjon. Jeg brenner særlig for god merkevarebygging, og opplever at mye ligger til rette for at vi som team kan bidra til ytterligere å styrke PwCs posisjon blant de viktigste beslutningstakerne - og som en av de mest attraktive arbeidsplassene i Norge. Jeg gleder meg til å komme i gang, avslutter Sjøhelle.

Han begynner i stillingen 1. april.

Powered by Labrador CMS