Viseadministrerende direktør Petter Vold sammen med nyansatt markeds- og kommunikasjonsdirektør Rune Jevne Sjøhelle.

Forlater Footprint – blir markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC

- Jeg gleder meg til å bli en del et av landets tyngste rådgivningsmiljøer som også har en verdibasert kultur.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Rune Jevne Sjøhelle er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC, opplyses det om i en melding fra selskapet.

Sjøhelle kommer fra stillingen som partner og administrativ leder i Footprint Consulting. Han tar over etter Henrik Lervold som i september gikk til KPMG.

– Jeg gleder meg til å bli en del et av landets tyngste rådgivningsmiljøer som også har en verdibasert kultur. Gode folk der! PwC har høye strategiske ambisjoner og drar i riktig klima– og bærekraftsretning. Dette viser de blant annet gjennom den årlige klimaindeksen, som tar tempen på klimaarbeidet i Norges hundre største selskaper. Dette var noe av grunnene til at det var lett å si ja til denne utfordringen, sier Sjøhelle i meldingen.

Det er ikke første gang Sjøhelle inntar en rolle som direktør. Tidligere har han hatt denne stillingen både i Nordea, Letsbuyit.com og Lindorff. Han har også erfaring som seniorrådgiver for ledelsen i NHO, og byråerfaring fra Geelmuyden Kiese og Argument.

– Vi opplever Rune som en komplett profil, både personlig og faglig. Rune skal være med å bidra til at PwC fortsatt er det foretrukne revisjons- og rådgivningsfirmaet i Norge som bygger tillit i samfunnet og løser viktige problemer, og som som har den sterkeste merkevaren i bransjen, sier Petter Vold, viseadministrerende direktør i PwC.

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen i PwC består av 17 medarbeidere innenfor fagfelt fra design og video til event, innholdsproduksjon, kommunikasjon og tilbudsstøtte.

– Jeg er imponert over hvordan selskapet har satset på å bygge et solid fagmiljø på marked og kommunikasjon. Jeg brenner særlig for god merkevarebygging, og opplever at mye ligger til rette for at vi som team kan bidra til ytterligere å styrke PwCs posisjon blant de viktigste beslutningstakerne - og som en av de mest attraktive arbeidsplassene i Norge. Jeg gleder meg til å komme i gang, avslutter Sjøhelle.

Han begynner i stillingen 1. april.

Powered by Labrador CMS