– Vi gleder oss til å bli en del av Frontkom og sammen jobbe med å levere gode tjenester til kundene, sier daglig leder Gaute B Iversen i Tanken Bak. De fire i Tanken Bak AS er på plass hos Frontkoms kontor i Oslo. Fra venstre nettutvikler Natalia Kur, art director Emilie Gabrielsen og digital rådgiver Maria Kaira med daglig leder Gaute B Iversen foran.

Frontkom tar over Oslo-byrået Tanken Bak

Fredrikstad-byrået Frontkom posisjonerer seg i Oslo-markedet når de nå tar over et nytt byrå.

Publisert

– Vi brukte en stund på å lete etter en perfekt match blant byråene, men da vi tok kontakt med Frontkom gikk prosessen veldig fort fordi alt stemte perfekt, sier Gaute B. Iversen i Tanken Bak i en pressemelding.

Avtalen innebærer at Frontkom i praksis kjøper kundeporteføljen til Tanken Bak og tar med seg de ansatte over i selskapet.

– Vi har en rikholdig kundeliste og flere av dem har etterspurt tjenester som vi fram til nå ikke har hatt mulighet til å tilby dem. Med hele apparatet til Frontkom med teknologi, utviklere, markedsføring og innholdsproduksjon i ryggen, så går våre kunder en god tid i møte, sier Iversen i pressemeldingen.

Frontkom har i dag cirka 75 ansatte fordelt på Norge (Fredrikstad og Oslo), Polen (Lublin og Warszawa) og Portugal (Funchal). Tanken Bak har eksistert siden 2012 og har i dag fire ansatte og daglig leder Gaute B. Iversen har vært med siden starten.

Frontkom har de fleste av sine kunder i Oslo og hadde nylig vedtatt en satsing på Oslo for å få både flere kunder og ansatte.

– Vi har de fleste av våre kunder i Oslo-regionen og har hatt en tilstedeværelse her med tre ansatte som bor i byen og har hatt kontorplass på Mesh. I tillegg har flere konsulenter fra Fredrikstad og våre kontorer i Polen og Portugal hatt behov for kontorplass i Oslo fra tid til annen. Nå mer enn dobler vi antallet ansatte i Oslo når vi får inn flinke folk fra Tanken Bak, og brått har vi et flott arbeidsmiljø som vi kan bygge videre på, sier Fredrik Paus.

Powered by Labrador CMS