Kameratene Max og Torkel har reist landet rundt for å spre vannglede og kunnskap om sikkerhet til sjøs de siste tre årene.
Kameratene Max og Torkel har reist landet rundt for å spre vannglede og kunnskap om sikkerhet til sjøs de siste tre årene.

Ny rekord for Redningsselskapet på TikTok – nesten åtte millioner har sett havfruevideo

– Det er utrolig morsomt at så mange har sett videoen. Det er litt surrealistisk egentlig.

Publisert

– Det er fantastisk gøy å se at forsøkene våre på å spre vannglede og kunnskap om trygghet på vannet treffer så godt, sier Max Dahl Svendsen og Torkel Westby i en pressemelding fra JCP PRAD.

For tredje sommer på rad har TikTok-duoen Max og Torkel laget TikTok-innhold for Redningsselskapet.

10 000 nye følgere

Kampanjen har hatt strålende suksess de to foregående somrene, og årets kampanje har fortsatt trenden.

Årets kampanje har sørget for 10 000 nye følgere til Redningsselskapets TikTok-profil, noe som gjør at de nå har 56 000 følgere.

Denne gangen var det spesielt en video som tok av. Videoen der Max og Torkel prøvde seg som havfruer, såkalt «mermaiding» er per dags dato sett hele 7,7 millioner ganger.

Til sammenligning er dette på linje med det en av Norges største på TikTok, Alan Walker, får på sine videoer. I tillegg har den fått over 1,3 millioner likes.

Totalt har duoens videoer fått 2,7 millioner likes på den populære videoplattformen.

– Mest tullete vi har gjort

– Mermaiding er kanskje noe av det mest tullete vi har gjort, men det er tydelig at vi traff en nerve. Det er utrolig morsomt at så mange har sett videoen. Det er litt surrealistisk egentlig, fortsetter duoen.

Bak kampanjen står PR- og reklamebyrået JCP PRAD.

Byråleder Lars Eia Kirkholm sier han er veldig fornøyd, men ikke overrasket over at også årets kampanje har vært en suksess.

– Max og Torkel kjenner sitt publikum, og vet hvordan de skal nå unge på TikTok. Igjen viser vi at Redningsselskapet har gjort rett i å satse på TikTok. Det er vi glade for å være en del av, sier han i pressemeldingen.

Også Redningsselskapet er naturlig nok fornøyde med de høye tallene.

– Det er fryktelig gøy at mermaiding-videoen har fått så gode tall, og det er en perfekt inngangsport til resten av TikTok-innholdet vårt. Det er kanskje ikke den mest lærerike videoen vi har laget, men den er et perfekt eksempel på hvor gøy man kan ha det i vannet, sier Fredrik Sahlin i Redningsselskapet i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS