Frida Ripland Moberg ser på seg selv som heldig som får formidle sykehusets hverdagshelters viktige arbeid ut til lokalbefolkningen.
Frida Ripland Moberg ser på seg selv som heldig som får formidle sykehusets hverdagshelters viktige arbeid ut til lokalbefolkningen.

Frida skal jobbe med intern og ekstern kommunikasjon for Nye Stavanger universitetssjukehus

Med fersk bachelorgrad skal Frida Ripland Moberg bidra med mediehåndtering og innholdsproduksjon for Nye Stavanger universitetssjukehus.

Publisert

Denne uken startet Frida Ripland Moberg i jobben som kommunikasjonsrådgiver hos Stavanger universitetssjukehus. Hun skal bistå med innholdsproduksjon, mediehåndtering og videreutvikling av intern og ekstern kommunikasjon for Nye Stavanger universitetssjukehus.

I vår fullførte hun bachelorgrad innen fjernsyns- og multimedieproduksjon ved Universitet i Stavanger. Fra før av har hun en grad i medievitenskap fra Universitet i Oslo. Hun gleder seg til å bistå til videreutviklingen av sykehusets visuelle kommunikasjonsarbeid.

– Jeg skal produsere innhold til ulike kanaler som vår nettside, intranettet og sosiale medier. Samtidig vil jeg arbeide med krisekommunikasjon, mediehåndtering og være en del av sykehusets operative beredskap.

Med den ferske utdanningen i sekken får hun utføre ulike oppgaver i en virksomhet med et viktig samfunnsansvar. Under pandemien har hun fått erfare hvor viktig et robust helsevesen er, og vil være for fremtiden.

– Jeg er sikker på den kompetente gjengen i kommunikasjonsavdelingen vil gi meg spennende oppgaver og gode utviklingsmuligheter innenfor ulike deler av kommunikasjonsfaget. Jeg er veldig fornøyd med innpass i dette teamet, og gleder meg til å lære så mye som mulig.

Stavanger universitetssjukehus er en stor organisasjon med nesten 8000 medarbeidere, og betjener en befolkning på 370 000 i 15 kommuner. I tillegg får hun ta del i prosessen med å bygge nytt sykehus på Ullandhaug i Stavanger.

– Med nytt universitetssjukehus sikrer vi framtidens spesialisthelsetjenestetilbud til befolkningen i Sør-Rogaland. Dermed vil jeg de neste årene sammen med et team ha ansvaret for å kommunisere denne utviklingen utad til alle.

Det siste året har Moberg arbeidet ved siden av studiene som selvstendig videojournalist hos NRK Rogaland. Til sin nye stilling vil hun ta med seg hvor viktig det er å se etter de gode historiene.

Powered by Labrador CMS