Får Jan Thomas rett i øret.
Får Jan Thomas rett i øret.

Podimo klar med første reklamekampanje

Har høye ambisjoner.

Publisert

– Å få være med på å lansere Podimo i Norge synes vi er skikkelig stas. Det er naturlig nok ikke så mange nordmenn som har hørt om Podimo fra før av, så i første omgang dreier oppgaven seg om å opparbeide kjennskap og vekke nysgjerrighet. Ikke minst har det vært vesentlig å kunne løfte frem noe av det eksklusive innholdet i tjenesten, sier rådgiver i Morgenstern, Nikolai Nordan Riibe i en pressemelding, tirsdag.

Podimo er et dansk selskap, som de siste årene har lansert i flere andre land. Sist ut er altså Norge, hvor det for tiden er tøff kamp om lytterne.

– Podkast og lydbøker er i likhet med mange andre land, svært populært i Norge. Når vi nå lanserer her til lands er det med høye ambisjoner om å kunne tilby innholdet folk etterspør, sier Country Manager i Podimo, Fride von Porat i pressemeldingen.

Podimo er en nykommer på det norske podkastmarkedet, og lanseres sammen med et helt nytt kommunikasjonskonsept. Konsept og lanseringskampanje er utviklet sammen med reklamebyrået Morgenstern. Kampanjen går live i disse dager på TV, utendørs og digitalt.

Jan Thomas spiller en sentral rolle i lanseringskampanjen som Morgenstern står bak.

Powered by Labrador CMS