NY AVTALE: Markus Rooth (til venstre) har inngått en sponsoravtale med Riulf Rustad og Rever.

Markus Rooth inngår sponsoravtale med Rever

Mangekjemperen og friidrettsutøveren Markus Rooth (21) fra Tjalve IK er blitt enig med investeringsselskapet Rever om en sponsoravtale.

Publisert

Avtalen er i første omgang på to år.

– Dette blir en viktig avtale for meg. Jeg er takknemlig for at Rever ønsker å støtte meg i min utvikling som mangekjemper og friidrettsutøver, sier Markus Rooth i en pressemelding.

Markus Rooth innehar den norske rekorden for seniorer i mangekamp med 8.608 poeng. Sist sommer vant han EM-gull i mangekamp i U23-klassen, med mesterskapsrekord. Han ble nummer åtte i VM i Budapest for seniorer sist sommer. Han var nummer to i Europa totalt i 2023 – og nummer seks i verden samme sesong. Rooth har 54 NM- og UM-medaljer hittil i sin karriere.

– Riulf Rustad og Rever ønsker å være med som støtte og sponsor på min reise som mangekjemper. Jeg ser frem til å levere på avtalens innhold, sier 21-åringen.

– Jeg ønsker ikke å gå inn på avtalens størrelse, men jeg skal levere innhold som er relevant for det jeg driver med, fortsetter Markus Rooth.

Den norske landslagsutøveren satser for fullt mot kommende sommers EM i Roma og OL i Paris. Der håper han på ytterligere fremgang og at han kan kjempe helt i toppen.

– Jeg kan se tilbake på en god 2023-sesong hvor utviklingen fortsatte i riktig retning. Nå er jeg godt i gang med treningen som skal bringe meg videre i min utvikling som mangekjemper, sier han.

Riulf Rustad er eier og styreleder hos Rever. Han ser frem til å være med på ferden på friidrettsarenaen med Markus Rooth.

– Vi er sterke i troen på Markus Rooth, og vi vet at han legger ned et solid og systematisk stykke arbeid for å utvikle sine prestasjoner på friidrettsbanen. Det er en 21-åring som har mange kvaliteter både på og utenfor arenaen. Ja, vi gleder oss til å følge ham fremover, sier Rustad.

Markus Rooth har vært stipendutøver på Olympiatoppen siden 2020 og han ble tatt opp på seniorlandslaget foran siste friidrettssesong.

Powered by Labrador CMS