Frode Ullebust går fra IKEA til Vy
Frode Ullebust går fra IKEA til Vy

Vy henter markedsførings­ekspert fra IKEA

Frode Skage Ullebust (46) er ansatt som leder for merkevare- og markedsføringsteamet i Vy.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade og takknemlige for at Frode Ullebust vil bidra med sin kundeorientering og sin erfaring med å skape engasjement rundt bærekraftige tjenester til å få flere til å bruke tog, buss og Vybil fremover, sier markedsdirektør Merete Møystad i en pressemelding.

Ullebust har en lang karriere innenfor merkevarebygging, kommunikasjon og markedsføring og kommer til Vy fra stillingen som Country Marketing Manager i IKEA.

Han vil nå gå inn i ledergruppen for marked og kundeservice i Vy.

– Vy er en spennende merkevare og en innovativ samfunnsaktør, jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med å skape en bedre hverdag for folk flest, nå i en annen bransje. Vi må få enda flere til å reise bærekraftig og kollektivt, sier Frode Ullebust i pressemeldingen.

I IKEA har Ullebust ledet markedsteamet som har utviklet noen av de mest vellykkede markedsføringskampanjene i Norge. Den siste kampanjen han hadde ansvaret for handlet om innovative løsninger for bærekraftig gjenbruk, og ble belønnet med bred nasjonal og internasjonal oppmerksomhet.

Frode Ullebust starter i april og erstatter Eirik Harildstad som forlater Vy etter åtte år, og går til stillingen som COO i Ahead Group (Aller Media).

Powered by Labrador CMS